Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:07 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sub „clar” de lună....

ro

17 Jul, 2014 12:26 890 Marime text
 Miercuri, 16 iulie a.c., ora 04.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în staţiunea Costineşti, pe Faleza Soarelui, a observat două persoane care-şi confecţionau ţigari, folosind substanţe de culoare albă şi verde. La vederea militarilor, aceştia au început să se agite, au aruncat pe jos plicurile şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi l-i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

         Asupra celor doi tineri, M.R. şi C.L, cu vârsta de 18, respectiv 20 ani, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni, un plic care conţinea aceeaşi substanţă albă şi două pastile inscripţionate cu litera M .

De asemenea, marţi 15 iulie a.c., ora 22.00, jandarmii l-au surprins în Constanţa,  pe strada Olteniei, pe C.S., de 23 de ani, în timp ce-şi confecţiona o ţigară, folosind un plic în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde. Asupra  acestuia a mai fost găsit un plic cu aceeaşi substanţă.
       Cei trei au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.

       Cele cinci plicuri şi cele două pastile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

        Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.

  

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii