Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:09 21 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Publicitatea ...costă!”

ro

15 May, 2015 11:32 482 Marime text

        I. Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care care doreau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege 211 pachete cu 4220 de ţigări.
 
          Joi, 14 mai a.c., între orele 15.30-16.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, au desfăşurat acţiuni punctuale în zona Pieţei Tomis III şi Gară din Constanţa, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 43 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 211 pachete cu 4220 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, „Meridian”, Viceroy şi Assos.  Ca fapt de noutate, jandarmii au surprins doi dintre „comercianţi” când scoteau două cartoane de ţigări ascunse în interiorul unui panou publicitar.
      
         Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.
 
 
       II  Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care avea asupra lor 12 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde.
 
          Joi, 14 mai a.c., ora 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Parcului Tăbăcărie, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 21-27 ani,  au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
         Asupra acestora, jandarmii au mai găsit nouă pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
        O oră mai târziu, jandarmii l-au surprins în zona Boema, pe G.A. de 21 ani, din Constanţa care avea asupra lui trei pacheţele cu aceeaşi substanţă halucinogenă.
 
         Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii