Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane sti(h)late în Oborul Duminical....

ro

15 Jun, 2015 13:04 602 Marime text
 Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care ofereau spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege, două drujbe contrafăcute.
 
       Duminică, 14 iunie, a.c., ora 09:30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, i-a surprins în zona „Oborului Duminical”, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, pe B.M., de 27 ani şi pe T.L., de 30 ani,  care încercau să comercializeze cu 800 lei, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, două drujbe cu inscripţii identice cu o marcă înregistrată. Pe mânerul şi lama drujbei erau aplicate două abţibilduri care erau înscripţionate cu marca „Stihl”.

       Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
        Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor al I.P.J Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 

       II  Jandarmii au surprins în Constanţa, cinci persoane care avea asupra lor 17 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde.
 
         Sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 iunie a.c., jandarmii din cadrul Grupării Mobile care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona Gară, Far şi C.E.T., au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 21-27 ani care aveau asupra lor, joint-uri şi 17 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
         Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
 
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii