Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:44 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 25-29 aprilie a.c.

ro

30 Apr, 2015 09:15 638 Marime text
În perioada 25-29 aprilie  a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru  menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 70 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 47 sancţiuni contravenţionale dintre care 14 avertismente scrise şi 33 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 9000 lei.
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  17 fapte de natură penală, dintre care 11 în mod independent  şi 6 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 19 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen.
Au mai fost executate şi 26  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 3 misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, 2 misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ti-a placut articolul?

Comentarii