Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:10 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 09-14 mai a.c.

ro

15 May, 2015 09:16 402 Marime text
În perioada 09-14 mai  a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 48 sancţiuni contravenţionale dintre care 13 avertismente scrise şi 35 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 7000 lei.
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  32  fapte de natură penală, dintre care 26 în mod independent  şi 6 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 39 de făptuitori.
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări şi a consumului de substanţe cu efect halucinogen.
Miercuri, 13 mai a.c., 40 de jandarmi constănţeni au participat la o acţiune coordonată de D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, pe linia combaterii traficului de droguri de risc și a operațiunilor ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.
Au mai fost executate şi 41  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 2 misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, 2 misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori şi 2 misiuni în sprijinul unor executori judecătoreşti, pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ti-a placut articolul?

Comentarii