Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa, un tînăr care dorea să vîndă 19 de plicuri care conţineau substanţe psihotrope

ro

19 Feb, 2014 14:32 579 Marime text
 Marţi, 18 februarie a.c., ora 19.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona „Boema”, a observat „o mai veche cunoştinţă”, pe S.C., de 22 ani, din Constanţa, care oferea spre vânzare, plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. La vederea militarilor a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.
 
  Asupra lui, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină, 19 de plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.
 
  A declarat iniţial că şi-a „achiziţionat marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut să prindă „oferta promoţională”. A mai adăugat că dorea să vândă plicurile „la promoţie”, cu zece lei bucata.
 
  Plicurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
  Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii