Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins în Constanţa trei tineri care-şi pregăteau pentru consumul propriu cinci plicuri cu substanţe halucinogene

ro

12 Feb, 2014 14:13 1154 Marime text
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
J A N D A R M E R I A  R O M Â N Ă
Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

Nr.16
Constanţa, 12.02.2014




Când ceaţa s-a ridicat” ...au văzut...jandarmii


Jandarmii au surprins în Constanţa, trei tineri care-şi pregăteau pentru consumul propriu, cinci plicuri cu substanţe halucinogene.


Marţi, 11 februarie a.c., ora 19.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, strada Oborului, a observat doi tineri care-şi confecţionau ţigări şi au început să se agite la vederea militarilor. Au aruncat ţigările şi au mărit pasul. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra lui T.F, de şi S.T., de 24 ani, din Constanţa, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină, patru plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde.


O oră mai târziu, în zona Boema, jandarmii au întâlnit „o veche cunoştinţă”, pe B.V., de 25 de ani care-şi confecţiona o ţigară dintr-un plic care conţinea aceeaşi substanţă.


Cei trei au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.


Acestora, le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri şi trei ţigări descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.


INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii