Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:29 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

ro

07 Mar, 2015 12:16 762 Marime text
„Aşteptau autocarul” pentru direcţia...Jandarmeria
 
  Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care care doreau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege 158 pachete cu 3160 de ţigări.
 
  Vineri, 06 martie a.c., între orele 11.30-12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a desfăşurat o acţiune punctuală, în zona Autogară Sud din Constanţa, unde a surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 41 şi 43 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă, 158 pachete cu 3160 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima”, „Marble”, şi „Meridian”.
 
  Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.
 
Cine bate noaptea la fereastra mea?...Răspunsu-i simplu Jandarmeria
 
  Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care avea asupra lor nouă pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
  Vineri, 06 martie a.c., ora 01.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona CET, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 17-24 ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
  Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni, nouă pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
  Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
 
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii