Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziția fotografică a tradițiilor Țării Oașului în Parlament la un an de mandat al deputatului PDL Andreea Paul

ro

10 Dec, 2013 19:06 1360 Marime text
Cu ocazia împlinirii unui an de mandat de deputat al PDL de Satu Mare, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul a organizat o expoziție fotografică dedicată Țării Oașului în Parlamentul României. Cu această ocazie deputata, îmbrăcată în portul tradițional, și-a prezentat raportul de activitate parlamentară, a promovat Albumul monografic al Țării Oașului și platforma multimedia www.taraoasului-romania.ro pe care le-a lansat în acest an. 

Prim-vicepreședintele PDL a declarat: „Pe 9 decembrie 2013 s-a împlinit un an de când Țara Oașului m-a ales ca deputat. Momentul e prielnic pentru gestul moral de a prezenta bilanțul propriei mele activități parlamentare. Sâmbătă și duminică am fost din nou în mijlocul oșenilor pentru prezentarea sinceră a realizărilor și neîmplinirilor acestui an. Luni, 9 decembrie, în Parlament, am organizat expoziția fotografică a domnilor Feher și Moldovan despre tradițiile Țarii Oașului, promovând turismul locului. Tot românul poate cunoaște Țara Oașului: are la îndemână primul ghid turistic al Țării Oașului și platforma multimedia www.taraoasului-romania.ro. Am atras atenția asupra urgențelor acestui loc unic în România. Este inadmisibil ca de un sfert de veac să nu avem un Cămin Cultural în acest spațiu unic al tezaurului românesc viu. Drumurile proaste, absența locurilor de muncă, lipsa depozitelor frigorifice sau acciza crescută de USL la palincă, nefinalizarea investițiilor de la Luna Șes sunt prioritățile Țării Oașului.”

PDL, în Țara Oașului, propune alternativa competenței, spune Andreea Paul: „Dovadă este faptul că Țara Oașului are ministrul Economiei în Guvernul Alternativă al României, iar în Parlament am amendat devierile și minciunile USL: 68 luări de cuvânt, 44 declarații politice, 42 întrebări și interpelări parlamentare, 23 propuneri legislative, 9 moțiuni. O activitate mult mai serioasă decât a reprezentanților USL din județul Satu Mare. Astfel înțeleg să fac politică, ascultându-i pe oșeni și baiurile lor. La audiențele de la cabinetul parlamentar din Negrești Oaș cele mai dese solicitări sunt legate de titlurile de proprietate, de defrișările ilegale de păduri și de ilegalitățile de la Registrul Agricol. Acesta este bilanțul meu, nimic altceva decât bilanțul reprezentantului Țării Oașului, al județului Satu Mare în Parlament.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii