Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atributii si proiecte prioritare

ro

13 Jan, 2010 16:10 1156 Marime text

Viziunea Direcţiei pentru Sport a Judeţului Constanţa este crearea unui serviciu public deconcentrat care să devină un pol de atracţie a cetăţenilor spre mişcare, antrenare, socializare, implicare şi armonizare.

În acest scop DSJ Constanţa are următoarele atribuţii:

  1. Colaborează cu consiliul local în scopul utilizării eficiente a alocaţiilor acordate din bugetele locale pentru activitatea sportivă de performanţa şi susţinerea activităţilor din cadrul programului "Sportul pentru toţi";
  2. Finanţează, pe bază de contract, programele sportive ale asociaţiilor judeţene pe ramuri de sport şi ale cluburilor sportive din teritoriul judeţului Constanţa.
  3. Colaborează cu inspectoratele şcolare, unităţile de învătămănt şi cu instituţiile de învăţămănt superior, pentru organizarea şi dezvoltarea sportului şcolar şi universitar, precum şi pentru formarea şi perfecţionarea pregătirii profesionale a instructorilor sportivi;
  4. Elaborează şi duc la îndeplinire, în colaborare cu autorităţile administraţiei publice locale, planurile de construire şi de îmbunătăţire a bazelor şi instalaţiilor sportive, în vederea dezvoltării sportului în general şi a sportului de performanţă în judeţul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii