Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT - Structura Centrala, împreună cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul IGPR - DCCO, au procedat la destructurarea unei grupări infracţionale suspectate de implicare în traficul de droguri de risc

ro

24 Jul, 2013 13:34 1123 Marime text
          Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrala, împreună cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul IGPR - DCCO, au procedat la destructurarea unei grupări infracţionale, constituita din 3 persoane, cu varste cuprinse intre 27 si 28 de ani, suspectate de implicare în traficul de droguri de risc.
         In acest scop, urmare a cooperarii procurorilor D.I.I.C.O.T. cu autoritatile judiciare din Belgia si Germania, a fost autorizata o livrare supravegheata privind cantitatea de 12 kg. de cannabis.
         Drogurile de risc proveneau din Belgia si erau destinate comercializarii către consumatorii din capitala, la pretul de 60 de lei/gram.
         La data de 24 iulie 2013, procurorii DIICOT au efectuat percheziţii domiciliare la locuintele membrilor gruparii, situate in municipiul Bucuresti, ocazie cu care au fost descoperite si ridicate droguri de risc.
         În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit intern şi internaţional de droguri de risc, prev. de art. 2 al. 1  şi art. 3 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.
         Invinuitii sunt audiati la sediul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrala, urmand ca dupa audierea acestora, in cauza sa fie dispuse masurile legale.
         Facem precizarea ca faptele invinuitilor sunt analizate prin raportare la dispozitiile art. 66 Cod procedura penala, referitoare la prezumtia de nevinovatie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii