Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR - DCCO, au destructurat un grup infracţional organizat transfrontalier specializat in traficul internaţional de droguri de mare risc - heroina

ro

22 Apr, 2013 12:23 1186 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR - DCCO,  au destructurat un grup  infracţional organizat  transfrontalier, constituit din 6 persoane,  cetateni romani si albanezi, specializat in traficul internaţional de droguri de mare risc - heroina.

 
        Membrii grupării  au organizat procurarea cantităţii de 25  kilograme de heroina din Turcia, tranzitarea teritoriului Romaniei şi transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestra către Germania.
        La data de 21 aprilie 2013, procurorii D.I.I.C.O.T.  i-au    depistat  în flagrant delict  pe inculpati, pe raza municipiului Pitesti,  in autoturismul cu care acestia se deplasau  fiind descoperite  drogurile de mare risc,  disimulate in portierele autovehiculului.
         Valoarea totală a cantitatii de 25 kilograme de heroina, avand puritate 80%,  este de  500.000 Euro.
         Suportul  informativ şi  tehnic al operaţiunii  a fost asigurat de către S.R.I. si DOS.
         Procurorii D.I.I.C.O.T.   au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor si au solicitat  instanţei de judecată   arestarea preventivă a  acestora pentru o perioada de 29 de zile.
         Facem precizarea că faptele inculpaţilor urmează a fi analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii