Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov, împreună cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul B.C.C.O. Braşov, au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 65 de persoane, specializat în săvârşirea de fraud

ro

28 Aug, 2012 13:33 1194 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ
28.08.2012

         Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov,  împreună cu ofiteri de poliţie judiciara din cadrul  B.C.C.O. Braşov,  au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 65 de  persoane,  specializat  în  săvârşirea de fraude bancare.
        În fapt, se reţine că, în perioada  2010-2012,  liderii grupului infracţional organizat, invinuiţii  Holban Ioan, Chiriac Nicoleta, Andries Ursu Anca Maria, împreună cu alţi membri ai grupării,  au solicitat şi obţinut,  in mod fraudulos, credite de la  unitati  bancare si institutii de credit de pe raza judetului Brasov .
        Creditele au fost obţinute prin prezentarea de documente false  - adeverinte de salariu, fise fiscale, contracte individuale de munca, carti de munca, garantii fictive sau supraevaluate.
        Valoarea prejudiciului este estimată la aproximativ 500.000 de Euro.
        La data de 28 august 2012, procurorii D.I.I.C.O.T. au  efectuat  un numar de 36 perchezitii domiciliare precum si la sediile unor societati comerciale din  judetele Brasov, Cluj, Hunedoara si Neamt.
        La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov  vor fi aduse 65 de persoane in vederea audierii, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale.
        Cercetările au fost efectuate cu sprijinul  BCCO Bucuresti, BCCO Cluj, SCCO Deva si SCCO Neamt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii