Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT-Serviciul Teritorial Constanta au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit in scopul savarsirii infractiunilor de trafic de minori si proxenetism

ro

04 Apr, 2012 18:04 1371 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ
04.04.2012

        Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Constanta au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit in scopul savarsirii infractiunilor de trafic de minori si proxenetism.
        În fapt, s-a reţinut că, în cursul anului 2011, inculpatii BOSANCEANU GEORGE VERGILIU, PENEOASU GHEORGHE, ROSU MARIAN, BARBU BOGDAN, CHICIOREA GEORGICA, HELERA VIRGIL si SABAN SEVGHILIM, din municipiul Constanţa,  au obţinut beneficii financiare substanţiale, asigurând cazarea şi inlesnind practicarea prostitutiei de către 5 persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, clientii fiind racolaţi din rândul turistilor din statiunea Mamaia, prin intermediul unor pliante publicitare.
        Activitatea infracţională  se desfăşura de predilecţie în sezonul estival, in hotelul Histria, proprietatea inculpatului BOSANCEANU GEORGE VERGILIU.
        Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor si au solicitat instanţei de judecată arestarea preventiva a acestora pentru o perioadă de 29 de zile.
        Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si Serviciului de Informatii si Protectie Interna Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii