Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:55 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

26 Jun, 2014 18:48 661 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial București, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, având suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au documentat activitatea infracțională desfășurată de două persoane implicate în traficul de droguri de risc.
Imagini - versiunea pentru download

       Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. București au dispus prin Ordonanțele din 26.06.2014 reţinerea pentru o durată de 24 de ore a inculpaţilor:

    1. Ionescu Mihnea Valentin, zis „Profesorul”, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, sub acuzația de săvârșire a infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

     În fapt, față de inculpat există suspiciunea rezonabilă că în data de 25.06.2014 a vândut unei persoane 39,78 de grame de Cannabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vânzare, cantitatea netă de 38,98 grame de Cannabis precum şi o hârtie ce conţinea cantitatea netă de 4,33 grame de Cannabis. Totodată el a fost depistat și în data de 17.04.2014 deţinând asupra sa cantitatea netă de 0,95 grame de Cannabis.

    2. Trandafir Alecsandru Aurelian, sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de trafic de droguri de risc.

      În fapt, față de inculpat există suspiciunea rezonabilă că  în data de 25.06.2014 i-a vândut lui Ionescu Mihnea Valentin, cantitatea netă de 79,84 grame de Cannabis.

      Menționăm că prețul pentru un gram de Cannabis, pe piața de profil din București, variază între 30 și 40 de lei.

      În cauză au fost delegați pentru efectuarea unor acte de urmărire penală și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov.

      Procurorii DIICOT – ST București au solicitat astăzi, 26 iunie a.c., Tribunalului București arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inculpați.

      Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii