Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

06 Dec, 2013 13:43 1070 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia, împreună  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia, efectuează 6 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Sibiu, la locuinţele unui număr de 4 învinuiţi, suspectaţi de  săvârşirea de fraude informatice.          Din probele administrate în cauză de către procurorii D.I.I.C.O.T. se conturează suspiciunea rezonabilă că învinuiţii au obţinut beneficii financiare substanţiale,  prin postarea de oferte fictive de vânzare de produse electronice şi electrocasnice pe site-uri specializate de comerţ electronic.
          În această modalitate, învinuiţii au indus în eroare un număr de 40 de părţi vătămate din Statele Unite ale Americii, Austria şi Germania.
         Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 30.000 de Euro.
          Procurorii D.I.I.C.O.T. vor proceda la audierea învinuiţilor şi vor dispune măsurile legale în cauză după finalizarea audierilor.
         Suportul de specialitate a fost asigurat de SRI Sibiu şi SOS Alba Iulia.
         Procurorii D.I.I.C.O.T. au cooperat în instrumentarea cauzei cu autorităţile judiciare americane, austriece şi germane.
         Menţionăm că învinuiţii din prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii