Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

20 Sep, 2013 14:42 589 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei inculpaţi, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de persoane, prev. de art. 12 alin.1 şi 2 lit.a din Legea nr.  678/2001.          Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpatul Bejan Aurel,  fost angajat al unei primării de sector din municipiul Bucureşti - Serviciul de Asistenţă Socială, în calitate de consilier pe probleme sociale,  a racolat - o pe partea vătămată în cadrul activităţii curente şi, împreună cu inculpatul Constantin  Cornel, profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra  şi a-şi exprima voinţa, au obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi ulterior au transferat-o inculpatei   Păun  Florica, contra sumei de 250 lei.
         Inculpata Păun Florica este suspectată că a obţinut importante sume de bani din exploatarea părţii vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei.
         Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.
         Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  BCCO Bucureşti.
          Facem precizarea că faptele inculpaţilor sunt analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii