Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:38 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa DIICOT 3 - 14.08.2015

ro

14 Aug, 2015 14:10 717 Marime text
    Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov efectuează acte de urmărire penală într-o cauză având ca obiect infracțiunea de trafic de minori, prev. de art.211 alin.1 din Codul Penal, fiind cercetate 4 persoane.

     Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, rezultând, în urma cercetărilor, că o minoră în vârstă de 14 a fost găzduită în scopul exploatării sexuale de inculpaţii Răducanu Marian, Teodor Radu, Solomon Barint şi Teodor Raluca Regina.

    În data de 13 august 2015 inculpaţii Răducanu Marian, Teodor Radu, Solomon Barint şi Teodor Raluca Regina au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ti-a placut articolul?

Comentarii