Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

12 Jul, 2013 14:21 794 Marime text
        Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Gheorghe Florin, 33 de ani,  pentru  săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de mare risc -  heroină,  prev. de art. 2  alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000.
         Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut o cantitate importantă de heroină, drog de mare risc, drogurile fiind destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti.
         La data de 11 iulie 2013, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului, procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit şi ridicat cantitatea de 1.6 kilograme heroină.
         Procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpatului  pentru o perioadă de 29 de zile.
         Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul  S.C.C.O. Ilfov, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.
          Facem precizarea că faptele inculpatului sunt analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii