Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, 4 septembrie 2009, se deschide BABY BOOM SHOW!

ro

03 Sep, 2009 18:00 833 Marime text
Mamici, tatici, bone si bunici fiti pregatiti!

Vineri, 4 septembrie 2009, se deschide la Constanta târgul pentru copii BABY BOOM SHOW.  Un val de concursuri, tombole, premii si surprize va inunda, în zilele de 4 – 5 – 6 septembrie 2009, Complexul Expozitional Constanta din bulevardul Mamaia (vis-a-vis de hotel Malibu).

La  BABY BOOM SHOW va asteapta cei mai importanti producatori si distribuitori de produse pentru copii – cu jucarii de tot felul, leagane si carucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar si articole de hranire, baie si igiena, alimente, medicamente, vitamine, mobilier si decoratiuni.

Tot la BABY BOOM SHOW se va da startul unei noi editii a concursului national "Caravana Talentelor". Concursul este organizat si sustinut de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Asadar, toti copiii cu vârsta cuprinsa între 5 – 18 ani, care au obtinut rezultate deosebite sau au un talent aparte într-un domeniu de activitate, se vor putea înscrie la standul Fundatiei din cadrul târgului.

Iar ca distractia sa fie completa, Andra Gogan – mica vedeta a show-urilor pentru copii – va încerca sa stabileasca un nou record mondial; ea va cânta live vreme de 3 ore, peste 50 de cântecele pentru copii si parinti, fara a repeta vreo piesa.

Târgul va fi deschis vineri si sâmbata între orele 10:00 – 19:00, si duminica între 10:00 – 18:00.

www.babyboomshow.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii