Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ursus Breweries finalizeaza o noua transa de investitii in fabrica de bere din Buzau - 14.04.2009

ro

14 Apr, 2009 22:15 568 Marime text

Ursus Breweries finalizează o nouă tranşă de investiţii în fabrica de bere din Buzău
 
Buzău, 14 aprilie 2009. Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, a anunţat în cadrul unui eveniment de presă organizat la fabrica de bere din Buzău, că finalizează o nouă tranşă de investiţii în capacităţile de producţie, în valoare de 42 de milioane de euro. Prin această investiţie, fabrica de bere din Buzău şi-a mărit capacitatea cu aproape 50%, devenind astfel una dintre cele mai mari fabrici de profil din România.

Investiţiile din această fază au dus la extinderea şi modernizarea facilităţilor de producţie şi instalarea de echipamente pentru fabricarea de noi sortimente de bere (Redd’s şi URSUS fără alcool). În egală măsură, aceste investiţii contribuie la  reducerea consumului de utilităţi în fabrică şi la diminuarea impactului operaţiunilor sale asupra mediului.

“Finalizăm una dintre cele mai importante investiţii în operaţiunile noastre din România. În pofida contextului economic nefavorabil, considerăm că trebuie să continuăm planurile de dezvoltare şi să optimizăm capacităţile de producţie pentru a fi cât mai bine pregătiţi pentru viitor”, a declarat Stephan Maria Weber, Preşedinte Ursus Breweries. “Avem un portofoliu de mărci puternice, o echipă motivată care va obţine şi în acest an performanţe. Instalaţiile de ultimă generaţie ne permit să producem bere de calitate excelentă şi să reducem impactul operaţiunilor noastre asupra mediului. Suntem încrezători în evoluţia companiei noastre în viitorii ani”,
a adăugat Preşedintele Ursus Breweries.

“În urma investiţiei, fabrica de bere din Buzău va deveni una dintre cele mai mari fabrici de profil din România şi, împreună cu echipa mea, suntem mândri să lucrăm aici şi de rezultatele noastre de până acum. Este o fabrică de bere modernă, unde se produce o gamă variată de sortimente de bere şi unde lucrează o echipă competentă, care asigură fabricarea berii de cea mai bună calitate. Prin activitatea noastră avem un impact pozitiv în comunitatea locală, datorită locurilor de muncă pe care le creăm în cadrul fabricii, dar şi pentru furnizorii noştri”, a declarat Sorin Harabagiu, Directorul Fabricii de Bere din Buzău.

Fabrica din Buzău a fost achiziţionată în 1996 de South African Breweries şi a parcurs mai multe faze de modernizare şi investiţii. Fabrica are peste 400 de angajaţi şi produce o gamă largă de beri din portofoliul Ursus Breweries.

- Continuă pe pagina următoare -

- Continuare de pe prima pagină–
Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov, având peste 1.500 de angajaţi. Mărcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timişoreana, Stejar, Ciucaş şi Pilsner Urquell.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, cum ar fi: Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum: Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Pentru informaţii suplimentare:
Mirela Vasile
Corporate Communication Manager
Tel: 021.314.04.20
Fax: 021.315.98.04
E-mail: mirela.vasile@ro.sabmiller.com

PRAIS Corporate Communications
Tel: 021.317.53.39, 317.53.40
Fax: 021.316.81.90
E-mail: prais@prais.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii