Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un parc de distractii special amenajat la malul marii atrage zilnic sute de turisti (galerie foto)

ro

30 Jul, 2009 13:41 7992 Marime text

twister.jpgMamaia, 29 iulie - Vara aceasta, Algida a organizat, în faţa Hotelului Tomis din Mamaia, un mini-parc de distracţii amenajat pe o plajă special creată atât pentru cei care caută distracţie, cât şi pentru cei care vor să se relaxeze.

Plaja Algida le ofera doritorilor de divertisment de toate vârstele, de dimineaţa până noaptea şi de luni până duminică, jocuri şi concursuri pentru toate gusturile. Principalele atracţii sunt: Toboganul Big Milk care ajunge direct în mare, Cursa cu obstacole printre fructele gigant, Jocul de curling cu căni de lapte, Piscina cu spumă pentru copii, celebrul Twister, Tiroliana, concursurile de Fotbal pe apă şi Masa de Fussball XXL pentru opt persoane.  Plaja Algida are o suprafaţă de 5.000 mp şi este împărţită în trei zone speciale: Valea Laptelui, Jungla de Ciocolată şi Oaza de Fructe.

Cele mai populare activităţi sunt fotbalul pe apă şi tiroliana

Pe plaja Algida vin zilnic sute de turişti, cea mai mare parte având vârsta cuprinsă între 2 şi 40 de ani. Cele mai populare activităţi printre adulţi sunt fotbalul pe apă şi tiroliana. Preferatele copiilor sunt Toboganul Big Milk, Jocul de curling cu căni de lapte, Twister şi Concursul de întrebări Stoarce Lămăia. Cei care vor să se joace în familie aleg în special voleiul în mare şi fussball-ul.

Seara, între orele 20.00 - 24.00, Algida pune la dispoziţia turiştilor programe de Karaoke, în fiecare vineri şi sâmbătă, jocuri pe console Nintendo Wii, în fiecare seară, şi cinema în aer liber pe plajă, de luni până joi şi duminica. Seară de seară, cel mai căutat loc de pe Plaja Algida este cortul de jocuri Nintendo Wii.

În perioada următoare, Algida va pregăti cât mai multe campionate la jocurile care au avut cel mai mare succes: fotbal în apă, fussball, volei şi curling. Plaja Algida îi aşteaptă pe toţi doritorii de distracţie până pe 23 august.

Despre Algida

Marca Algida aparţine Unilever, cel mai mare producător de îngheţată la nivel mondial, cu vânzari anuale de îngheţată de 5 miliarde de euro.

Sub sloganul "Iubeşte îngheţata", Algida a adus anul acesta în România brandurile: Magnum, Big Milk, Viennetta, Carte D'OR, Cornetto, Twister, Kolorki şi Cucciolone.

Povestea Algida a început în 1950 în Italia, iar in prezent Algida activeaza în peste 40 de ţări ca "Brandul Inimă". Algida este cea mai iubită ingheţată din lume, lucru uşor de explicat atâta timp cât filosofia din spatele său este aceea de a aduce o mică plăcere în viaţa tuturor, de a face oamenii fericiţi.

Marca Algida operează sub diferite nume, în pieţe diferite (Algida în Italia, Wall's în Marea Britanie şi Asia, Kibon în Brazilia, Langnese în Germania sau Ola în Olanda etc).

Algida crede că trăind într-o lume foarte grăbită, în care totul se întâmplă pe fugă, secretul unei vieţi armonioase este să ştii să îţi faci timp pentru mici bucurii, mici plăceri delicioase. Algida crede că orice zi fără plăcere e o zi pierdută.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rox 07 Jun, 2010 13:13 ma poate ajuta si pe mn cnva cu niste detali legate de angajarile ce urmeaza sa se faca pe plaja algida?multumesc anticipat
  • Blanka 10 Aug, 2009 16:36 Buna, nu stiu exact cine este autorul articolului, dar as vrea sa adaug cateva mici rectificari: plaja Algida se afla pe plaja din fata hotelului Palm Beach Mamaia, iar cele 3 regiuni in care este impartita conform conceptului sunt Valea Laptelui, Jungla de Cacao(nu ciocolata) si Oaza de Fructe. Programul de zi este intre orele 10.00 si 20.00, iar cel de seara intre 21.00 si miezul noptii.