Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TVA rambursat la toata gama de produse!

ro

19 Jul, 2011 19:41 1152 Marime text

TVA rambursat la toata gama de produse!

Bucuresti, 19 Iulie 2011: real,- le va rambursa integral valoarea TVA-ului tuturor clientilor care isi vor efectua cumparaturile miercuri, 20 iulie - sub forma unui voucher de cumparaturi. Oferta este valabila pentru toata gama de produse, pentru cumparaturi de minimum 150 RON*

Datorita succesului inregistrat de campaniile similare derulate inca din luna aprilie 2010, real,- a decis sa continue campaniile de rambursare a valorii TVA-ului pentru anumite categorii sau pentru intreaga gama de produse.

Actuala campanie de rambursare a valorii TVA este parte integranta din eforturile facute de catre companie pentru a lupta impotriva inflatiei si a efectelor sale, ajutand astfel consumatorii sa isi pastreze puterea de cumparare. Din momentul in care au fost anuntate masurile de austeritate, real,- si-a intensificat eforturile de a oferi cele mai bune promotii, campanii si produse pentru clientii sai; pentru companie a devenit o prioritate de top gasirea de solutii astfel incat toti cei afectati de climatul economic dificil sa aiba in continuare acces la produse. Pachetul dezvoltat de catre real,- in acest scop include actiunile urmatoare:
· Rambursare de TVA – In prima parte a anului 2010, real,- a dat startul seriei de actiuni de rambursare pentru intreaga gama de produse, campanii apreciate in mod deosebit de catre toti consumatorii real,-
· Rambursare de TVA pentru diferite categorii de produse: produsele participante la acest tip de campanii sunt cele mai cautate in momentul derularii promotiilor, fiind alese in functie de sezon, ca de exemplu: valize, biciclete, frigidere, aparate de aer conditionat, etc.
· Reduceri semnificative: reduceri de 20%, 30%, pana la 70% pe toata perioada anului pentru o gama variata de produse, foarte bine comunicate catre consumatori: aceste reduceri fac parte din preocuparea permanenta a companiei de a asigura cel mai bun raport calitate/pret atat pentru produsele alimentare cat si pentru cele nealimentare.
· Programul „Cel mai ieftin”: lansat cu 150 de produse, in momentul de fata programul „Cel mai ieftin” include o gama foarte diversificata de peste 1000 de produse alimentare si nealimentare cu cel mai mic pret, disponibile pe rafturile magazinelor real,-
In plus, atat numarul cat si frecventa promotiilor si a ofertelor speciale a crescut semnificativ in prima parte a anului 2011, comparativ cu 2010.

„Maine vom rambursa consumatorilor valoarea TVA-ului, aceasta fiind cea de-a patra campanie de acest gen, in care TVA-ul este rambursat integral pentru toata gama de produse*. Este un beneficiu substantial, in special pentru clientii care planuiesc realizarea unei investitii ce presupune un efort financiar major, ca de exemplu echipament IT,  aparatura electronica sau electrocasnica, dar si pentru cei care pur si simplu doresc sa-si efectueze cumparaturile saptamanale sau lunare.”  Eugen Mihai, Marketing Manager real,- Hypermarket Romania.

Toti clientii real,- care efectueaza miercuri 20 iulie a.c. cumparaturi de minim 150 de lei si maxim 3100 lei pe un singur bon fiscal, pot primi un voucher de cumparaturi egal cu valoarea TVA aferenta bonului. Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au facut cumparaturile,  cu bonul fiscal si sa solicite eliberarea acestuia in datele de 20 si 21 iulie a.c., in intervalul orar anuntat in acest scop in magazinul in care a fost emis.

Voucherul poate fi utilizat in perioada 25 Iulie 2011 - 31 Iulie 2011, ca modalitate de plata in toate cele 25 de magazine real,- din Romania.

Promotia se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, iar pentru mai multe detalii, regulamentul este disponibil atat pe website-ul www.real.ro cat si in magazine.

*Bonurile de casa care contin produse accizabile (tutun, bauturi alcoolice marcate cu timbre sau banderole de securizare, bere cu continut alcoolic si non-alcoolic) nu beneficiaza de aceasta promotie.

real,- Hypermarket Romania
Departamentul de Comunicare Corporatista si PR
Tel: +40(0) 31 403 11 22
Fax: +40(0) 31 403 10 09
www.real-hypermarket.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii