Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:20 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră pe HISTORY® în mai Supraoamenii lui Stan Lee

ro

04 May, 2015 11:46 983 Marime text
Bucureşti, 4 mai 2015 – HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, continuă seria premierelor și aduce la începutul lui mai un nou sezon al serialului „Supraoamenii lui Stan Lee”. Episoade ale celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00, începând cu 7 mai.  
În emisiunea „Supraoamenii lui Stan Lee” realitatea nu este departe de ficțiune. Prezentat de Stan Lee, creatorul unor supereroi legendari din toate timpurile, precum Spiderman sau X-Men, serialul este o căutare a unor supraoameni reali, cu puteri deosebite. Cu ajutorul acestora, în fiecare episod, Stan Lee analizează câte o temă ce a stat la baza creațiilor sale din benzile desenate – precum frica, puterea extraordinară, mutațiile genetice sau imunitatea la durere.
Pentru a analiza fiecare temă, Stan îl trimite pe cel mai flexibil om din lume, Daniel Browning-Smith, într-o căutare globală pentru a testa puterile pe care pretind că le au acești indivizi și pentru a afla dacă sunt cu adevărat supraoameni. David oferă astfel o întelegere aprofundată a fenomenului, prin prisma experienței personale.
Testele de laborator completează aceste povești, oferind telespectatorilor o mai bună înțelegere a extraordinarelor calități fizice și dovedind faptul că astfel de oameni au fost mereu prezenți printre noi.
Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.
 
Pentru mai multe informaţii:
 
Ioana Țoni
Golin
IToni@Golin.com
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii