Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SolePAD Oradea 2009 – Solutii IT&C si finantari pentru IMM-uri

ro

16 Sep, 2009 21:49 1227 Marime text

A treia ediţie a conferinţei SolePAD Oradea aduce pentru IMM-uri noutăţi în domeniul soluţiilor IT&C şi prezintă posibilităţi de achiziţionare a acestora prin fonduri nerambursabile

Bucureşti, 16.09.2009: Agora Media organizează vineri, 18 septembrie 2009, ora 09:30, o nouă ediţie SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Oradea. Conferinţa va avea loc la Hotel Nevis, Sala de conferinţe, şi se adresează companiilor din judeţele Bihor şi Sălaj. La eveniment este invitat Ioan Lucian, Preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor.

Conferinţele din cadrul Roadshow-ului SolePAD încearcă să răspundă problemelor concrete cu care se confruntă în prezent mediul de afaceri din România, prin prezentarea celor mai performante soluţii IT&C şi de finanţare.

„Multe companii internaţionale de IT anunţă rezultate pozitive, spectaculoase chiar în contextul crizei. Cunosc şi companii româneşti care s-au descurcat mai mult decât onorabil în ultima perioadă. Important este felul în care ne raportăm crizei şi capacitatea noastră de a lua decizii potrivite în timp util", declară moderatorul conferinţei, Romulus Maier, Director General Agora Media.

Secţiunea dedicată soluţiilor IT&C de reducere a costurilor va fi deschisă la SolePAD Oradea cu informaţii referitoare la soluţii IT de securitate prezentate de către reprezentantul companiei Dec IT. În continuare, Sabina Uţă, Manager Regional Vânzări în cadrul Romtelecom, va prezenta pachetele de „Soluţii de comunicaţii" oferite de Romtelecom pe segmentul IMM.

A doua parte a conferinţei, dedicată soluţiilor şi modalităţilor de obţinere a fondurilor nerambursabile, va fi deschisă de către Raluca Miclea, Consilier Programe OTIMMC Satu-Mare cu prezentarea „Oportunităţi de finanţare nerambursabilă pentru IMM-uri". În încheiere Alexandru Geambaşu, Consilier OIPSI în cadrul Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale „Fonduri structurale - Proiecte IT pentru dezvoltarea afacerii".

SolePAD Oradea este promovat cu sprijinul partenerilor media IT TRENDS, Agora News, Zile şi Nopţi, Jurnal Bihorean, Bihari Napló, Bihon.ro, Erdon.ro, Magic FM Oradea, MediaLook, PRwave Directory şi PRwave. Alţi parteneri: BSA (Business Software Alliance), Federaţia Patronilor Bihor şi Byblos.

Despre SolePAD

SolePAD - Soluţii eficiente pentru afaceri durabile - este un Roadshow de tehnologie şi finanţări care promovează soluţii pentru scăderea costurilor şi eficientizarea afacerilor şi soluţii de finanţări nerambursabile şi/sau parţial rambursabile şi asigurări. SolePAD a fost lansat în februarie 2005 şi a înregistrat 34 de prezenţe până la sfârşitul anului 2008 în cele mai dezvoltate regiuni ale ţării, însumând o audienţă de peste 4.000 de participanţi din aproape 3.000 de companii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii