Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul “Inscrieri timpurii” creste vanzarile EXIMTUR - 16.02.2009

ro

17 Feb, 2009 16:41 614 Marime text


Comunicat de presa

Programul “Inscrieri timpurii” creste vanzarile EXIMTUR

Bucuresti, 16 februarie 2009 – Programul “inscrieri timpurii” este un real succes, deja dupa primele 2 saptamani de la lansarea sa. Reducerile oferite in cadrul acestui program – de pana la 20% din valoarea pachetului cumparat pana in 31 martie 2009 – au determinat turistii sa isi rezerve si achite pachete turistice in statiunile montane, balneare si de litoral din Romania. Din acest program castiga toate partile implicate: clientii, in primul rand, deoarece pot cumpara vacantele din timp, cu reduceri semnificative de pret, dar si operatorii de turism, agentii si hoteluri, deoarece cunosc din timp cererea, incaseaza mai devreme si isi pot organiza mai bine activitatea.
”In calitate de principal turoperator in turismul intern si beneficiind de camere alocate prin contract in peste 200 hoteluri in tara si pe litoral, EXIMTUR a reusit includerea in program a unui numar de 72 hoteluri pana in prezent iar interesul clientilor nostri este peste asteptari deoarece reducerile care se acorda sunt de pana la 20% din pret. In doar doua saptamani de la lansarea programului EXIMTUR a vandut deja pachete de vacanta in valoarea de aproximativ 380.000 lei”  a declarat Lucia Morariu, Director general EXIMTUR.
Hotelurile participante la programului „Inscrieri Timpurii” se regasesc la adresa www.eximtur.ro. Rezervarile se pot realiza si on line.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii