Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru motive pentru care să-ți iei iPhone XS Max, în loc de iPhone XS

ro

10 Dec, 2018 16:26 2291 Marime text

Ca în fiecare an, Apple a lansat un nou model de iPhone. iPhone XS, „cel mai bun iPhone din istorie”, în cuvintele lui Tom Cook. Odată cu el, a apărut și iPhone XS Max, cel mai mare iPhone fabricat vreodată. Și cu cele două a fost lansat și iPhone XR, o variantă „low-cost” a modelului de bază iPhone XS.
 
Dacă nu îți dorești varianta „ieftină” și cu specificații ceva mai „slabe” decât cele ale lui Iphone XS, probabil nu te gândești la varianta XR și rămâne să te decizi între celelalte două. În continuare, îți vom oferi patru motive pentru a alege modelul iPhone XS Max.
 

1. Diferența de bani nu este atât de mare

 
Nu, nimănui nu-i prisosesc banii și știm cât de greu se obțin. Dar, puși să luăm o decizie, parcă diferența de doar 100 de euro între cele două modele, la caracteristici similare, nu pare una uriașă. Un iPhone XS de 64 GB, cu ecran de 5,8 inchi, costă doar cu 4-5 sute de lei mai puțin decât același telefon iPhone XS Max, tot cu 64 GB, dar cu ecran de 6,5 inchi. Sunt 0,7 inchi diferență. Adică 1,78 centimetri în plus. Specificațiile sunt aceleași, nu există extra RAM, ca la alte modele Plus, practic ai același model, dar cu ecran mai mare.
 
Revenind la subiectul prețului, cine are deja un buget pentru cumpărarea unui astfel de telefon, sigur nu-și face probleme că va cheltui 100 de euro în plus sau în minus. Este mai puțin de 10% din valoarea totală a telefonului, ceea ce e extrem de puțin și acceptabil. Dacă îți cumperi telefonul la oferta unui operator, diferența este și mai insignifiantă, iar decizia și mai ușor de luat: iPhone XS mare, fără discuții!
 

2. Productivitate și divertisment sporite

 
Bănuim că e clar pentru toată lumea de ce e de preferat un ecran mai mare unuia mai mic. Care sunt avantajele. E adevărat, există persoane care preferă telefoane cu ecran mai mic, din motive de comoditate, ușurință de utilizare și chestiuni estetice. Dar chiar și acestea recunosc avantajele unui ecran mare. Jocurile, clipurile, filmele și chiar cititul paginilor web sau a documentelor sunt avantajate de un ecran precum cel al lui iPhone XS.
 
Telefoanele fac parte din viața noastră, iar un procent tot mai mare din sarcinile de serviciu pot fi efectuate în ziua de azi direct de pe mobil, de oriunde am fi. Dacă ai fi o persoană care vrea să profite de timpii morți din metrou sau autobuz, care vrea să își mai bifeze niște task-uri pentru muncă sau doar să se relaxeze urmărind un serial sau jucându-se un joc, nu ai avea dubii: ecranul mai mare e de preferat, atât în termeni de productivitate, cât și de divertisment.
 

3. O ”aproape tabletă” la îndemână

 
Știm deja că folosind smartphone-ul în modul landscape, la orizontală, câștigăm în comoditate, ba chiar putem utiliza noi funcții. Ecranul e mai ușor de manevrat, e mai ușor de scris și mai comod. Din acest motiv, din nou premisa „mai mare = =mai bine” poate fi accesată. Aproape putem spune că folosim o tabletă ceva mai mică. Așadar, dacă ești o persoană care preferă confortul, e clar de ce trebuie să optezi pentru un iPhone XS Max.
 

4. Bateria ține mai mult

 
Încă de la lansarea din septembrie, producătorii Apple au anunțat că iPhone XS are o autonomie a bateriei cu o jumătate de oră mai mare decât iPhone X, în timp ce iPhone XS Max are cu o oră și jumătate mai mult.
 
Testele ulterioare au arătat că situația stă chiar și mai bine. Bateria lui iPhone XS ține cu două ore mai mult decât cea a lui iPhone X, cu ecranul pornit, iar cea a lui iPhone XS Max ține chiar cu trei ore mai mult. Deci o oră de autonomie în plus față de iPhone XS.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii