Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parada extraordinara a “musafirilor” gazduiti de City Park Mall

ro

15 Jun, 2010 15:51 1319 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Parada extraordinara a “musafirilor” gazduiti de City Park Mall

Constanta, 16 iunie 2010. City Park Mall impreuna cu Circul Americano organizeaza o parada deosebita si unica in felul sau.
Astfel, constantenii vor putea vedea pe principalele bulevarde ale orasului o parte din “locuitorii” prezenti la Circul Americano, deja binecunoscutul elefant Bibi (surprins de cateva ori si la shopping in City Park Mall). Acesta va fi insotit de bunul sau prieten dromaderul “pofticios”, care cu siguranta va fi si el recunoscut.
Surprizele continua, deoarece pe langa acesti “musafiri de talie inalta”, orasul Constanta va fi vizitat si de doua lame, cai si ponei care cu siguranta vor fi pe placul “micilor” constanteni. Circul Americano, asa cum precizeaza si Dresorul Arcan pregateste multe surprize in continuare. “Ne bucuram sa fim vara asta in Constanta. Publicul de aici ne-a primit intotdeauna cu mare bucurie. Noi la randul nostru, oferim tuturor sansa sa vada spectacole deosebite, numere de dresaj foarte difícil de realizat.”
Directorul General al City Park Mall a declarat: “Ideea acestei parade ne-a venit in momentul in care am inceput sa prezentam chiar noi, in City Park Mall pe elefantul Bibi si un dromader. Ne-am dorit ca toti constantenii sa ii poata vedea de foarte aproape. Aceasta este una dintre multele surprize pe care vara aceasta le pregatim atat pentru constanteni, cat si pentru turistii prezenti pe litoralul romanesc.”
“Musafirii” ne vor visita orasul incepand cu ora 09:00 pe urmatoarele bulevarde: plecarea de la City Park Mall- Bulevardul Lapusneanu, Tomis, Mamaia si Soveja.

Va asteptam cu drag!
###
City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanţa a fost inaugurat în luna mai 2008 şi este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din oraşul Constanţa, rezultatul unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de muncă şi a devenit un reper important, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii