Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua oferta pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE

ro

22 Jun, 2009 16:24 916 Marime text

Nouă ofertă pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE: câte 800 de minute şi SMS-uri în reţea şi 60 de minute în afara reţelei

Bucureşti, 22 iunie 2009

Pentru cei care vor să comunice în acest sezon zi de vară până în seară despre planurile de vacanţă şi concedii, COSMOTE a lansat o nouă extraopţiune pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE. Astfel, atât utilitatorii noi, cât şi cei existenţi îşi pot activa extraopţiunea care le oferă câte 800 de minute şi SMS-uri în reţea, precum şi 60 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel). Noua extraopţiune are un cost lunar de 4,5 Euro.

„Noua extraopţiune pe care o lansăm astăzi vine să reconfirme angajamentul nostru şi orientarea către toate categoriile de consumatori: prepaid, abonaţi şi companii. Pentru noi, toate categoriile sunt importante, astfel încat avem echipe specializate, de la concepere de produse şi servicii, cercetare, loializare şi vânzări, care crează cele mai potrivite oferte pentru toate sezoanele. Vara este un anotimp când ai mai multe lucruri de spus familiei şi prietenilor, aşa că am extins posibilităţile de comunicare pentru toată lumea la preţuri foarte accesibile”, a declarat Gabriel Ioniţă, Product & Services Development Manager în cadrul COSMOTE România.

Noua extraopţiune este comunicată prin intermediul unei campanii integrate care include reclame TV, în presa scrisă şi în mediul online.

Utilizatorii de Cartela COSMOTE care doresc să comunice încă şi mai mult cu anumite numere, au la dispoziţie o altă extraopţiune, care include 2.000 de minute în reţea către două numere preferate, precum şi câte 450 de minute şi SMS-uri în reţea şi 60 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel).

La începutul anului, compania a lansat un program prin care clienţii primesc bani la întreruperea convorbirilor în situaţii fără semnal COSMOTE. Acest program este prima iniţiativă de acest fel de pe piaţa românească de telecom şi doreşte să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor. Programul se adresează tuturor clienţilor COSMOTE, abonaţi şi utilizatori de Cartela COSMOTE.

Contact:
Media Relations – Corporate Affairs Department
Tel. + 40 – 21 – 4040 465
E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii