Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

nok-nok.ro, primul site de social networking din Romania care te conecteaza cu Facebook

ro

07 Feb, 2010 22:17 1315 Marime text
Bucuresti, 7 februarie 2010 - Astazi s-a lansat varianta beta a portalului de social networking www.nok-nok.ro, primul portal romanesc care permite conectarea directa a userilor sai cu portalul Facebook.
Nok-nok.ro este lansat de aceeasi echipa care a fondat xcommnews.ro, primul site romanesc independent de stiri, articole, noutati, cercetare si rapoarte din industria telecomunicatiilor.
"Noul portal permite inscrierea si crearea retelelor de prieteni, adaugarea si schimbul de fotografii si videoclipuri, precum si constituirea de grupuri sau organizarea de evenimente", a declarat Robert Bujgoi, coordonatorul proiectului.

Printre multe alte facilitati disponibile in stadiu beta, in afara de posibilitatea unui user de a se conecta cu prietenii de pe Facebook (in curand si cu cei de pe Linkedin, MySpace, Beboo etc), se numara varianta crearii unui blog personal, deschiderea de noi topicuri pe forumul nok-nok.ro, construirea unei pagini de prezentare pentru companie, conectivitate cu YouTube, Vimeo, Twitter, etc.
De asemenea pot fi incarcate poze, filme sau clipuri video, fisiere audio, pot fi partajate fisiere de orice fel in grupuri (create de userii portalului), se pot salva texte din forum in format PDF, iar continutul poate fi partajat cu prietenii din alte retele sociale (Facebook, del.icio.us, Digg, Windows Live, Stumbleupon, Furl, Blinklist, G Bookmarks, Diigo, My Space, Twitter, Xanga, Beboo, Twine, Blogmarks, Faves, AIM, Technorati, LinkedIn, Y!, Bookmarks, Newsvine).
Un alt exemplu de serviciu nou oferit de nok-nok.ro este "IMDB Top 10 Movies", lansat impreună cu IMDB.com, care afisează primele 10 filme ale saptamanii de pe portalul IMDB.
Astfel, vor fi oferite detalii despre primele 10 filme din saptamana in curs si informatii despre distributia filmului, subiectul acestuia, studioul producator, comentarii, precum si un link catre pagina filmului de pe site-ul IMDB.

Aria de comunicare a noului portal de social networking se adreseaza si romanilor din Republica Moldova sau a celor aflati in Spania, Franta, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Grecia sau Rusia. Rudele sau prietenii acestora, vorbitori nativi ai limbii tarii respective, pot fi invitati sa se alature comunitatii nok-nok.ro, portalul oferind posibilitatea comunicarii intr-una din limbile vorbite in tarile enumerate mai sus.

Pe www.nok-nok.ro vor fi lansate in curand in teste si alte servicii necesare mediului online, cat si parteneriate cu alte site-uri, care vor oferi un continut interesant si necesar unui astfel de proiect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii