Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neumarkt lanseazǎ sticla de 0.5 l - 14.05.2009

ro

14 May, 2009 14:04 1178 Marime text

Neumarkt lanseazǎ sticla de 0.5 l

Bucureşti, 14 mai 2009. Începând cu luna mai, berea Neumarkt este disponibilă şi la sticlă returnabilă de 0.5l. Sticla personalizată verde, modernă şi elegantă, perfect aliniată la întregul portofoliu Neumarkt, reflectǎ calitatea acestei beri.
Noul ambalaj va fi disponibil atât în HoReCa, cât şi în Retail. Pânǎ acum, berea Neumarkt era disponibilǎ numai la PET.

“Lansarea berii Neumarkt la sticlǎ returnabilǎ 0.5 l are la baza studii calitative. Acestea au relevat faptul ca cei care consumǎ Neumarkt şi-ar dori sǎ savureze berea preferată şi în afară casei,la o terasă, cu prietenii, unde sticla este principalul ambalaj. Sticla completeazǎ portofoliul de ambalaje PET a berii Neumarkt, pǎstrând elementele tradiţionale ale mǎrcii. Lansarea sticlei marcheazǎ intrarea Neumarkt pe un nou segment, HoReCa”, a declarat Marius Meleşteu, Director Marketing, Heineken România.   
 
Designul de ansamblu al noului ambalaj a fost realizat de Pichler&Gattringer, având ca punct de plecare actualul design al etichetei. „Testat în 3 etape, în studii cantitative, noul design include atât elemente existente şi foarte apreciate de respondenţi (forma şi culoarea literelor, desenul bisericilor din Piaţa Trandafirilor din Târgu Mureş, simbolul fabricii de bere din Târgu Mureş), cât şi elemente noi (sigiliul berarilor germani cu zicala tradiţională <Hopfen u. malz, Gott erhalt's> )”, afirmă Claudiu Lazǎr, Senior Brand Manager Neumarkt, Heineken România.

Deşi într-un nou tip de ambalaj, berea Neumarkt va păstra reţeta originală. „Vom menţine angajamentul pe care ni l-am asumat înca de acum 11 ani, acela de a produce o bere de o calitate excepţionalǎ. Lansatǎ iniţial ca o bere regionalǎ, Neumarkt a câştigat în foarte scurt timp aprecierea consumatorilor la nivel naţional, datoritǎ gustului deosebi.”, a completat Ciprian Botea, Şef Secţie Fabricaţie, Fabrica de Bere din Târgu Mureş.

Istoric Neumakt
Marca Neumarkt a intrat în portofoliul Heineken România în anul 2008, odată cu achiziţionarea companiei Bere Mureş.
Neumarkt a fost lansată în 1998, fiind prima marcǎ de bere care a introdus ambalajul PET în România, ambalaj care la sfârşitul anului 2008 reprezenta 44.5 % din întreaga piaţǎ de bere (AC Nielsen, 2008).
În prezent, berea Neumarkt este disponibilă la sticlă returnabilă 0.5l, PET 2L, 1L, 0.5L. 
Toate ambalajele PET folosesc tehnologia RESMID care permite menţinerea calitǎţii deosebite a berii timp de 4 luni.

***
Heineken România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa de bere din România, cu o cotă de piaţă de 29% (AC Nielsen, 2008). Portofoliul de mǎrci oferit de Heineken România acoperă toate segmentele pieţei: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita, Haţegana, Zipfer (import) şi Edelweiss (import).

Heineken România are cinci fabrici în Constanţa, Craiova, Haţeg, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş. 


Persoană de contact: Larisa Toader, larisa.toader@ogilvy.com , 021.20.10.134.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii