Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moldtelecom blocheaza accesul la Faces.md. Comunicarea online, dusmanul autoritatilor din Moldova

ro

10 Apr, 2009 17:35 1256 Marime text

Moldtelecom blocheaza accesul la Faces.md. Comunicarea online, dusmanul autoritatilor din Moldova.

Moldtelelcom a blocat accesarea site-ului de socializare Faces.md de pe teritoriul Moldovei. Blocand accesul tinerilor la reteaua lor de prieteni, autoritatile spera sa opreasca folosirea internetului in organizarea si comunicarea catre exterior a evenimentelor de la Chisinau.

Farczadi Zoltan, director tehnic la Neogen SA, declara `incercam restabilirea comunicatiei prin schimbarea IP-ului, dar nu stim cat va dura pana vor bloca si noua adresa`.

Autoritatile comuniste au incercat si prin aceasta tentativa sa micsoreze participarea la mitingul impotriva sistemului comunist de astazi, ora 10:00, din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Asa cum se stie din mesajele care circula online tinerii sunt invitati la un protest non-violent - REVOLUTIA FLORILOR.

Nota: numarul mediu de utilizatori online pe Faces.md era de 8.000. Acum sunt ceva mai multi de 1000. Sa fie toti in strada? :)

Calin Fusu, director general Neogen SA: `suntem alaturi de colegii nostri din Moldova, care lucreaza pentru dezvoltarea si intretinerea Faces.md. Credem ca vechile mentalitati vor pierde pana la urma lupta cu noile tehnologii`.

-------------
Neogen.ro este principala retea sociala autohtona. Este site-ul cu cele mai multe afisari din Romania (5.000.000 afisari/zi), peste 250.000 vizite/zi si aproximativ 850.000 membri activi care petrec in medie 13 minute/vizita.

Istoria Neogen a inceput in 2000.
Astazi, compania este prezenta pe pietele din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia cu site-uri specializate de social networking (Neogen.ro, Faces.md, Impulse.bg, Neogen.rs), mica publicitate (NeoBizz.ro, Bizz.md, Dalavera.net, Neobizz.rs) si job-uri (BestJobs.ro, BestJobs.md, BestJobs.bg, BestJobs.rs)

Informatii direct de la sursa: NeogenBlog!
Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta oricand:
Andreia Andrei
Neogen SA, www.neogen.ro
PR Manager
e: andreia@neogen.biz
m: +40.722.988.574
t: +40.332.809.702

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii