Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Martisoare de aur in Saptamana Femeii la City Park Mall - 05.03.2009

ro

05 Mar, 2009 18:59 921 Marime text


Mărţişoare de aur în Săptămâna Femeii la City Park Mall

 Orice doamnă sau domnişoară ce este surprinsă la casă într-unul din magazinele din cadrul City Park Mall între 1 şi 8 martie, poate câştiga pe loc un mărţişor de aur

Constanţa, 5 martie 2009. City Park Mall declară oficial deschis sezonul cadourilor şi al surprizelor dedicate femeilor. Dacă îţi faci cumpărăturile la City Park Mall în prima săptămână a primăverii poţi fi fericita posesoare a unui mărţişor de aur de 2 grame.

Campania mărţişorul de aur a început duminică, 1 martie, iar până pe 8 martie - Ziua Mondială a Femeii - City Park Mall va premia zilnic două cumpărătoare surprinse la casă în oricare magazin din mall.

„Odată cu începutul primăverii City Park Mall declanşează a avalanşă de surprize plăcute dedicate dumneavoastră, doamnelor! Vrem să vă simţiţi apreciate şi răsfaţate, aşa că v-am pregătit un dar deosebit – un superb mărţişor de aur care să vă amintească de primul Martie alături de noi. Echipa noastră va fi vigilentă, aşa că oricând, în timp ce vă achitaţi cumpărăturile în oricare magazin din incinta City Park Mall, riscaţi să deveniţi proprietara acestei frumoase bijuterii. Mărţişorul de aur este modul în care City Park Mall vă urează o primăvară minunată, plină de satisfacţii şi de dragoste”, a declarat Andreea Haşcu, Director de Marketing al Neocity Group Romania.

„Vrem să vă obişnuiţi să petreceţi alături de noi fiecare sărbătoare. De Crăciun v-am dăruit concerte cu artiştii dumneavoastră preferaţi, de Ziua Îndrăgostiţilor concursuri şi premii pe măsura unei zile dedicate iubirii, iar acum în Săptămâna Femeii oferim surprize prin care doamnele şi domnişoarele să simtă cât sunt de importante pentru noi”, a precizat Sorin Scîntei, Director General al City Park Mall.

City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

###

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activează pe piaţa românească. Grupul, care a intrat pe această piaţă în 1999, a anticipat progresele pe care România le va înregistra pe piaţa imobiliară. Astăzi, România este situată pe primul loc în lista proiectelor de investiţii imobiliare ale Neocity Group, care se derulează în Israel, în ţările Europei Centrale şi de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada şi Africa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii