Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"MAMAIA MILANO NIGHT"-spectacol de moda, dans si muzica live

ro

10 Jul, 2009 18:23 2335 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

   X-ALTER EVENT si Primaria Constanta te invita la cea de-a doua editie a spectacolului de moda, dans si muzica live "MAMAIA MILANO NIGHT". Evenimentul va avea loc sambata, 18 iulie, orele 20:30, in Piateta Cazinoului din Mamaia.
   Statiunea Mamaia iti dedica, si in acest an, o noapte exclusivista de rafinament vestimentar, asortata cu muzica de calitate, body-ballet contemporan si street dance. Mamaia si Milano te provoaca la pariul elegantei atemporale, prin uniunea dintre delicat si agresiv, dar si prin elementele soc ale noilor tendinte in moda!
   Spectacolul se va bucura de participarea a doi stilisti italieni de prestigiu Federico Sangalli si Angelo Marani, dar si a unui designer roman consacrat, Marcela Cuzic, care ne vor incanta prin rafinamentul si creativitatea colectiilor lor.
   Frumoasele manechine care au facut senzatie pe podiumul prezentarilor de moda din 2008, vor declansa si de aceasta data o explozie de gratie si culoare, splendoare si stil.
   Deasemenea,  elementul soc al noptii va fi participarea, pentru a doua oara intr-o prezentare de moda, a  primarului constantean, Radu Stefan Mazare. Omul politic va defila pe scena, alaturi de fiul sau, Radu Mazare junior, la prezentarea colectiei designer-ului roman, Marcela Cuzic.
   Spectacolul va debuta cu un souvenir muzical oferit de renumitul artist, Horia Brenciu.     Personajul deosebit de apreciat in showbiz-ul romanesc va fi acompaniat de faimoasa sa orchestra, HB Orchestra.
  Un alt moment surpriza va fi recitatul special al tenorului Bogdan Bradu. La aceste pasaje de opereta italiana, tenorul roman va fi acompaniat, intr-un ritm debordant de energie, de catre Horia Brenciu.
  Amfitrionul acestei seri va fi tot Horia Brenciu. Notoriul artist al showbiz-ului romanesc va fi acompaniat in prezentarea spectacolului, de catre o frumusete mediatica constanteana, Roua Constantin. Momentul inedit de balet contemporan va fi daruit publicului de catre trupa  Mistery Diamond.
   In cateva cuvinte, evenimentul isi propune sa parcurga urmatoarele activitati artistice de mare anvergura: prezentari de moda ale designerilor italieni si romani,  spectacole muzicale live (acompaniate de orchestra), episoade de body-ballet contemporan, pasaje de opereta italiana, fragmente  interactive comice cu publicul si premierea designerilor italieni.
   A doua editie a show-ului „MAMAIA MILANO NIGHT” mentine legatura creata in 2008 (prin "podul" cultural -  turistic) intre litoralul romanesc si centrul modei italiene, Milano.
   Prin acest eveniment valorizat la standarde europene, vei fi barometrul unei seri somptuoase pe meridianul estival, un loc unde vei gasi nume rezonante ale mondenului romanesc si italian.

Contact:
Isabella Teodoroiu  -  Director
S.C. X-Alter Event SRL / S.C. Montenapoleone SRL
Constanta, B-dul. Tomis nr. 79-81, Et. 2, Cam. 201
Telefon:  004 0241/618.622
Mobil:     004 0732/987.415


newfaces_milano_3@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii