Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magiunul natural de prune Topoloveni primit titlul de Furnizor al Casei Regale

ro

09 Feb, 2010 22:00 993 Marime text

Comunicat
SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI a primit titlul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regale a Romaniei, pentru urmatorii trei ani. Ceremonia a avut loc, luni 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta,  Sala Regilor, iar amfitrioni au fost Altetele Sale Regale, Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.
Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei i-a inmanat diploma doamnei director Bibiana Stanciulov, alaturi de care au fost prezenti la eveniment familia, prietenii, dar si persoane din viata publica. Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare si-a aratat inca o data sustinerea pentru singurul dulce sanatos de pe piata. Printre invitati la eveniment s-au mai numarat si reprezentanti ai BCR, banca ce a sprijinit SC Sonimpex Serv Com SRL, dar si primarul din orasul Topoloveni, Gheorghita Botirca.

Inmanarea distinctiei a fost insotita si de o motivatie a Casei Regale. MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI s-a remarcat pe piata romaneasca prin atenta selectionare a prunelor folosite si prin respectarea celor mai riguroase standarde de calitate.  Prin impunerea unor standarde inalte pe care si Casa Regala le impune furnizorilor sai, MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI se afla de mai bine de un an pe masa Majestatilor lor. Casa Regală ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.
MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI este produs de compania SC Sonimpex Serv Com SRL, dupa o reteta pastrata  cu sfintenie inca din 1914. Munca si daruirea producatorilor a fost rasplatita prin listarea in baza de date a Comisiei Europene in vederea obtinerii indicatiei geografice protejate (IGP), devenind primul produs romanesc care primeste o astfel de recunoastere.
Prin testele realizate la Institutul de Cercetari Alimentare si la Institutul LAREX  s-a demonstrat ca MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE DE TOPOLOVENI nu are zahar adaugat, nici un alt aditiv alimentar si contine fibra alimentara peste 30% ceea ce il defineste ca aliment functional . Din analize a rezultat ca reduce riscul constipatiei, determina scaderea colesterolului, previne aparitia maladiilor cardiovasculare, previne obezitatea, este benefic asupra sanatatii oaselor, are efect in scaderea aparitiei cancerelor, in special al celui de colon, previne aparitia imbatranirii precoce si a celulitei, stimuleaza sistemul imunitar prin cresterea rezistentei la infectiile virale. Datorita cantitatii  foarte  mari de fibre alimentare, magiunul stimuleaza procesele naturale de detoxifiere  prevenind astfel si oboseala cronica.  MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI este un bun adaptogen natural care reduce  astfel stressul prin intarirea mecanismelor naturale de adaptare. Ca energizant general al organismului ajuta la furnizarea de “combustibil”gata de utilizat de catre creier, muschi, alte organe vitale.  De asemenea, poate fi consumat de persoanele suferinde de diabet, avand index glicemic scazut, 39,25 grame de magiun natural de pruneTopoloveni fiind echivalentul unei felii de paine (1 BE).  Poate fi consumat de la varsta de 6 luni, in momentul in care se incepe diversificarea alimentatiei.
Magiunul natural de prune Topoloveni are caracteristici organoleptice deosebite care pastreaza aroma, gustul si savoarea produselor traditionale, produse care reamintesc  candoarea copilariei,  cand bunica pregatea asemenea bunatati. Produsul este puteric vitaminizant, mineralizant, energizant datorita conditiilor menajante in care sunt procesate cele 4-5 soiuri de prune proaspete romanesti. In cadrul unei diete diversificate, echilibrate si a unui stil de viata sanatos, magiunul natural de prune Topoloveni  este indicat ca aliment sanatos.    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii