Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Carrefour, clasa I incepe cu „Ghiozdane pentru boboci"!

ro

14 Sep, 2009 21:00 4705 Marime text

carefour_1.jpgCu ocazia inceputului noului an scolar 2009 - 2010, Carrefour vrea sa ureze «Bine ati venit la scoala!», pregatindu-le o surpriza tuturor elevilor de clasa I, care in aceasta toamna vor trece pentru prima data pragul scolii. In perioada 14-30 septembrie, echipele Carrefour vor vizita scolile din cele 14 orase, in care grupul Carrefour opereaza hypermarketuri, si vor oferi cadouri tuturor elevilor din clasele I.

Cu acordul si sprijinul nepretuit al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene, Carrefour desfasoara astfel o actiune de amploare in 602 scoli din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Arad, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau.

Echipele Carrefour vor merge din scoala in scoala, vor intra in fiecare clasa I si vor oferi elevilor din orasele mentionateaproximativ 40.000 de cadouri: rechizite, orare, ghiozdane, dar si ceva dulce. Absolut fiecare elev de clasa I va primi un cadou din partea Carrefour!

In plus, prin tragere la sorti, cate 3 elevi din fiecare clasa I vor primi cate un ghiozdan care sa-i ajute sa paseasca cu incredere pragul scolii ! Avem 4.600 de ghiozdane pregatite pentru boboci, pe care le vor distribui echipele Carrefour din fiecare oras participant. In plus, aproximativ 37.600 elevi vor primi cate un cadou in primele lor zile de scoala.

Aceasta actiune a fost posibila cu ajutorul funizorilor nostri: Apollo Mod Distribution, (cu produse marca On Line), Bic, NovaPlus, Fares Trading, Total Office, Toy Mania, Vavian Pharma, care ne-au ajutat in pregatirea cadourilor, pentru a le aduce zambetul pe buze «bobocilor».

Operatiunea "Ghiozdane pentru boboci" este la a 4-a editie si face parte din strategia Carrefour de a se implica in viata sociala, in diferite momente cheie din viata oamenilor.

carefour_2.jpgInceputul unui nou an scolar reprezinta pentru cei mici un pas important in viata lor si Carrefour a decis sa le fie alaturi de fiecare data, printr-o actiune pe care o dorim permanenta si pe care o vom extinde o data cu expansiunea noastra. Incercam sa facem din prima zi de scoala a celor mici, o zi pe care sa si-o aminteasca cu mare bucurie! a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania. Multumim Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si Inspectoratelor Scolare Judetene din Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Arad, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau dar si tuturor cadrelor didactice, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat si de aceasta data.Uram tuturor bobocilor, din suflet, "Bine ati venit la scoala!"si-i asteptam cu mare drag cand vor creste, in echipele Carrefour!

Carrefour Romania a mai pregatit insa si alte surprize pentru cei mici. Toti copiii, scolari sau nu, sunt asteptati in oricare din hypermarketurile Carrefour in zilele de 19 septembrie in Oradea, Arad, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Buzau, Focsani, Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Unirii, Vitantis, Berceni, Braila si Brasov, iar pe 20 septembrie in hypermarketurile din Iasi, Suceava, Cluj si Constanta. Timp de 5 ore, timpul va zbura alaturi de animatori profesionisti:

16:00- 17:00 - "face painting" si modelaj de baloane colorate, cadou pentru copii;

17:00 - 20:00 - ateliere Fun Science, unde cei mici vor fi fascinati de experimente interesante si educative, prezentate pe intelesul lor;

20:00 - 21:00 - din nou "face painting" si baloane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii