Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inscrieri la cursurile Scolii de Turism EXIMTUR - 23.02.2009

ro

23 Feb, 2009 22:30 886 Marime text


Comunicat de presa

Incep inscrierile la Scoala de Turism EXIMTUR

Bucuresti, 23 februarie 2009
Miercuri, 25 februarie, incep inscrierile la cursurile Scolii de Turism EXIMTUR, cursuri ce se vor desfasura in Cluj Napoca, la sediu administrativ al EXIMTUR
“Scoala de turism este un mai vechi vis al meu, si ma bucur ca in sfarsit isi poate incepe activitatea. Oferim cursuri de calificare, de specializare si de perfectionare in 15 domenii specifice agentiilor de turism, hotelariei si restauratiei.
Scopul principal al acestei Scoli este sa formeze si sa perfectioneze angajatii companiei noastre si al operatorilor interesati. EXIMTUR este certificata ISO pentru managementul calitatii, iar imbunatatirea caliotatii serviciilor pe care le oferim este o preocupare constanta”, a declarat Lucia Morariu, Director general EXIMTUR.
In acelasi timp, oferim posibilitatea tuturor agentiilor de turism, complexelor hoteliere, a celorlalte unitati care asigura servicii de cazare si restaurantelor din Transilvania si din intreaga tara sa isi formeze si perfectioneze personalul.
Formatorii sunt practicieni recunosocuti in turism si profesori universitari care predau la sectii de profbil. Cursurile si pPractica se vaor desfasura la Facultatea de Stiinte Economice”Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca,
la agentiile EXIMTUR, la hotelurile si restaurantele cu care s-au incheiat conventii de colaborare.
“Pentru ca EXIMTUR este cel mai mare tur operator de litoral din tara si pentru ca dorim ca turistii nostri sa petreaca vacante cat mai reusite pe Litoralul romanesc, prin  Scoala de turism dorim sa furnizam forta de munca calificata pentru sezoanele viitoare” , a explicat Morariu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii