Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala turneului international Danone Nations Cup a fost amanata

ro

11 Sep, 2009 00:00 1213 Marime text

Grupul Danone doreşte să te informeze că finala turneului internaţional Danone Nations Cup (Cupa Danone), Ediţia 2009, programată în perioada 8-11 octombrie 2009, în Sao Paolo, Brazilia, a fost amânată, din cauza riscurilor potenţiale de contaminare cu virusul gripal AH1N1.

Decizia Danone a fost luată în urma unei analize atente a riscurilor pe care pandemia de gripa le prezinta. Cu toate că situaţia din Brazilia s-a îmbunătăţit în ultima perioadă, o reuniune de cinci zile, la care ar urma să participe 600 de copii şi un număr similar de adulţi din 40 de ţări, prezintă un risc ridicat, indiferent de ţara care o găzduieşte. Călătoria tuturor participanţilor cu avionul şi alte mijloace de transport presupune contactul cu mii de alţi călători, şi implicit un risc considerabil de a întâlni  purtători ai virusului gripei porcine.

Deşi eforturile umane şi financiare pentru organizarea Finalei din acest an au fost însemnate, ne asumăm responsabilitatea pentru reprogramarea acesteia în 2010, pentru că dorim să evităm expunerea copiilor la eventuale riscuri.

În plus, Organizaţia Mondială a Sănătăţii  a anunţat că este foarte  posibil ca odată cu venirea toamnei şi întoarcerea turiştilor din călătorii, tot mai multe state să instaureze carantina, ceea ce ar compromite participarea unora dintre echipe la Finala Internaţională.

Grupul Danone îşi exprimă regretul pentru dezamăgirea copiilor, însă în actualul context protecţia şi sănătatea participanţilor la Danone Nations Cup
este o prioritate absolută.

Vom organiza în condiţii optime Finala DNC 2010 şi promitem copiilor, pentru care acest eveniment este foarte important, că visul lor va deveni realitate în anul care urmează.

Despre Cupa Danone

Cupa Danone este parte integrantă a turneului internaţional de fotbal Danone Nations Cup adresat copiilor între 10 şi 12 ani. Anul acesta, 40 de ţări au intrat in cea mai importantă competiţie fotbalistică pentru copiii sub 12 ani, susţinută de FIFA.

Continuând tradiţia începută anul trecut, şi în acest an Cupa Danone s-a bucurat de sprijinul cunoscutului fotbalist, Miodrag Belodedici. Micii jucători din Constanta, Cluj, Bucureşti şi Timişoara au concurat sub umbrela fair-play-ului şi a spiritului de echipă, valori promovate de Cupa Danone. Trofeul şi dreptul de a partipa la Marea Finală a fost câştigat de echipa Şcolii Generale din Diniaş (Timişoara).

Compania DANONE PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate. Grupul DANONE a înregistrat în 2008 vânzări de peste 15.22 miliarde EUR. Anul acesta, Grupul Danone împlineşte 90 de ani de existenţă.

DANONE România a înregistrat în anul 2008 o cifră de afaceri în creştere cu 18% faţă de anul precedent. Compania are în prezent peste 700 de angajaţi şi un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremosso, Danette, Casa Bună şi gama tradiţională.

Pentru informaţii suplimentare:

Irina Ciolac,  PR Consultant Rogalski-Grigoriu, e-mail: irina.ciolac@r-g.ro, 0742.12.12.01

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii