Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fabrica Heineken România din Constanţa invită iubitorii de bere la Ziua Porţilor Deschise

ro

03 Oct, 2011 16:04 1536 Marime text

Fabrica Heineken România din Constanţa invită iubitorii de bere la Ziua Porţilor Deschise

Constanţa, 3 octombrie 2011. Heineken România organizează „Ziua Porţilor Deschise” la fabrica sa din Constanţa. Pe 8 octombrie, fabrica de bere Heineken invită locuitorii Constanţei să vină şi să afle secretele fabricării unei beri de calitate, sub îndrumarea specialiştilor berari. Primul tur începe la ora 9:00 şi ultimul tur va avea loc la ora 16:00, tururile desfăşurându-se din 20 în 20 de minute.

”La fabrica Heineken România din Constanţa producem bere de peste 40 de ani. În această fabrică, de ani de zile lucrează oameni deosebiţi, care cunosc secretul producerii berii de calitate şi fac asta zi de zi, în mod eficient şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. În data de 8 octombrie, deschidem porţile fabricii de bere Heineken România din Constanţa şi invităm toţi locuitorii oraşului să viziteze fabrica şi să afle secretele fabricării unei beri de calitate”, declară directorul Tehnic al Fabricii de bere Heineken România din Constanţa, Adrian Babu.

Program Ziua Porţilor Deschise
Cei care doresc să viziteze fabrica sunt aşteptaţi pe 8 octombrie la sediul fabricii Heineken România din Constanţa, în Șoseaua Industrială, nr. 1.
Evenimentul începe la ora 09.00, iar ultimul tur de fabrică are loc la ora 16.00.
Oaspeţii vor fi conduşi de un specialist berar, care le va arăta procesul de fabricare a unei beri de calitate. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane şi se desfăşoară la fiecare 20 de minute. În cadrul acestui eveniment, accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Fabrica Heineken România din Constanţa - un partener de încredere pentru comunitate
Fabrica de bere din Constanţa a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a Heineken România, preluând şi însuşindu-şi valorile grupului Heineken: Respect, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit în  modernizarea tehnologiilor pe care le utilizează, devenind un partener de incredere pentru comunitatea de care aparţine şi pentru mediul înconjurător. În prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficienţă a liniilor de producţie şi de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producţie a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri/an.

La fabrica Heineken România din Constanţa se produc beri de calitate, din ingrediente naturale, care se îmbuteliaza în sticle, PET-uri sau KEG-uri.

Fabrica Bere Heineken Romania din Constanţa îşi desfăşoară activitatea ţinând cont de promisiunea făcută consumatorilor, de a le oferi o bere de calitate. Astfel, în concordanţă cu politica grupului Heineken, la Fabrica de bere Heineken România din Constanţa sunt luate toate măsurile necesare pentru a asigura standardele de calitate necesare producerii berii.

În cadrul Fabricii de bere Heineken România din Constanţa au fost implementate şi certificate standardele ISO 22000 / 2005 (siguranţă alimentară),  ISO 9001 (Managementul calităţii).

Despre Heineken România
Heineken este cel mai mare producător de bere din Europa şi ocupă locul 3 în lume în ceea ce priveşte volumele. Heineken România face parte din Grupul Heineken şi deţine cel mai diversificat portofoliu de mărci care acoperă toate segmentele pieţei de bere din România: Heineken, Silva, Silva Dark, Ciuc Premium, Golden Brau, Golden Brau fara alcool, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import), Strongbow (import), Sol (import), Desperados (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita şi Haţegana. Heineken România are patru fabrici în: Miercurea Ciuc, Constanţa, Craiova, Târgu Mureş şi 1.100 angajaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii