Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai ieftin RCA este si mai ieftin la standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru tot

ro

17 Nov, 2009 15:42 7270 Marime text

Cel mai ieftin RCA este şi mai ieftin la standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi”

Piaţa de RCA s-a dezvoltat iar clienţii nu se mai mulţumesc cu ofertele construite pe sistemul “cea mai ieftină poliţă”. Carrefour şi OttoBroker continuă programul naţional „Asigurări pentru toţi” cu o ofertă exclusivă. La standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” clienţii pot cumpăra poliţa RCA la cel mai mic preţ din România şi primesc în plus şi un bon de cumpărături. Şoferii se pot bucura de noua ofertă specială „Asigurări pentru toţi” în perioada 20 noiembrie – 6 decembrie.

La standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi”, EUROINS le oferă clienţilor cel mai ieftin RCA din România. Împreună cu această poliţă, Carrefour şi OttoBroker oferă un bon de cumpărături de 40 RON pentru asigurarea pe 1 an sau de 20 RON la asigurarea pe 6 luni. Clienţii pot afla totul despre această ofertă la standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” din hipermarket-urile şi galeriile comerciale din ţară: Carrefour Militari, Orhideea, Colentina, Berceni, Băneasa, Unirii, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Iaşi Felicia, Iaşi Era, Brăila, Buzău, Focşani.

Pentru asigurarea optimă a maşinii, Carrefour şi OttoBroker recomandă şi oferta CASCO 1 euro/zi. Cel mai ieftin CASCO din România asigură maşina împotriva celor mai frecvente riscuri: accidente cu alte autotorisme, căderi în apă sau prăpastie, căderi de corpuri pe maşină, derapări şi răsturnări. Limita de despăgubire este de 5,000 Euro iar clienţii beneficiază de asistenţă non-stop la daună din partea consultanţilor OttoBroker.

Victor Şraer, general manager OttoBroker, declară că scopul noilor oferte este să „demonstreze publicului că asigurarea obligatorie poate avea şi avantaje suplimentare. Mai mult, cu ajutorul unui broker profesionist, clientul se poate bucura de beneficiile unei poliţe CASCO, la preţuri mult sub aşteptări. Asigurările trebuie să devină accesibile tuturor şi primul pas în acest sens este educarea publicului despre acest domeniu.”  

„Asigurările atât cele obligatorii, cât şi cele  suplimentare au rolul să uşureze viaţa clienţilor noştri. Prin serviciul de asigurări oferit alaturi de OttoBroker,  dăm şansa tuturor celor care doresc să încheie o asigurare, să profite la maxim de cele mai avantajoase condiţii şi în plus, să beneficieze de ofertele promoţionale, special create pentru a minimaliza efortul financiar.” – Andreea Mihai, Director Marketing, Carrefour România.

Despre programul naţional „Asigurări pentru toţi”

Lansat sub sloganul „Plăteşti mai puţin şi te asiguri mai bine”, programul naţional „Asigurări pentru toţi” se axează pe informarea corectă şi obiectivă în privinţa produselor de asigurare pentru a familiariza publicul cu acest domeniu şi a creşte nivelul de încredere în asigurări. Standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” oferă clienţilor din hipermarket-uri cele mai bune produse de asigurare existente pe piaţă, la cele mai avantajoase preţuri. Alături de ofertele celor mai importante companii de asigurare şi de pachete speciale, clienţii pot primi aici consultaţii profesioniste şi pot găsi soluţii inovatoare, de asigurare. La standurile Carrefour OttoBroker se pot încheia poliţe RCA, CASCO, de călătorie şi de locuinţă, iar clienţii beneficiază de asistenţă non-stop la daună.  În plus, aceştia vor fi anunţaţi din timp de expirarea poliţelor şi de scadenţa ratelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii