Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartela gratuita Orange PrePay vine cu cea mai buna oferta de reincarcare

ro

02 Apr, 2009 21:53 2308 Marime text

Subiect: Comunicat de presa

Cartela gratuita Orange PrePay vine cu cea mai buna oferta de reincarcare

§ cartela SIM gratuita, cu livrare gratuita
§ cea mai buna oferta de reincarcare
§ 50% reducere din pretul oricarei optiuni de “internet pe mobil”

Bucuresti, 2 aprilie 2009. Orange Romania lanseaza o oferta inovativa ce include o cartela gratuita Orange PrePay si cea mai buna oferta de reincarcare de pe piata pentru clientii care o comanda online. Cartelele Orange PrePay comandate pe internet sunt livrate gratuit la domiciliul clientului, iar la activare clientul primeste automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.
Noua oferta este disponibila exclusiv online si este conceputa astfel incat sa ofere clientilor reduceri si bonusuri mai multe si mai consistente decat orice alta oferta pentru cartele preplatite de pe piata locala.
 Astfel, in plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.
La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro.
Toate bonusurile se cumuleaza, astfel incat clientii Orange PrePay care isi comanda cartela online beneficiaza de mai mult credit de comunicare cu cei dragi.
Un alt avantaj al noii oferte online Orange PrePay este reducerea de 50% din pretul oricarei optiuni de „internet pe mobil”. Astfel, clientii isi pot activa o optiune „internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.
Incepand cu data de 2 aprilie, oricine poate comanda gratuit cartela Orange PrePay, prin simpla completare a unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe numeroase alte site-uri partenere.
“Noua oferta Orange PrePay reprezinta un concept inovator pe piata romaneasca, prin modalitatea de comanda si distributie exclusiv online, prin elementele de gratuitate si  inglobarea celei mai bune oferte de reincarcare disponibile pe piata”, a declarat Andreea Beleneş, Online Manager Orange Romania.

despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10.355.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.
La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1.31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6.2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de locatii in toata tara.
Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.
 
Pentru mai multe informatii puteti accesa www.orange.ro.

together we can do more

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii