Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:20 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece societăţi vor livra alimente Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" (document)

ro

27 Jan, 2015 16:31 2808 Marime text
Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", din Bucureşti, cumpără alimente, după ce în urma unei licitaţii, contractul, împărţit în loturi, a fost câştigat de mai multe firme, conform LicitatiaPublica.ro.
 

Locul principal de livrare este Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila". Firmele câştigătoare vor trebui să livreze alimente precum pâine, carne de pui, lapte pasteurizat, brânză proaspătă şi iaurt.
 
Firmele câştigătoare sunt Corex SRL, din Odorheiu Secuiesc,  Interagro Lactate SRL, din Zimnicea, Geocor Trade Imp-Exp SRL, din Constanţa, Lactate Natura SA, din Târgovişte, Lactag SA din Costeşti, Lacta SA, din Giurgiu, Matra SRL, din Scorniceşti, Sigismund Com SRL, din Şoimuş, Astra Bucureşti & CO Prod SRL, din Bucureşti şi Agrosemcu SRL, din Urlaţi.

 
Despre Geocor Trade Imp-Exp SRL

Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba tot de doi asociaţi, de data aceasta vorbim însă despre Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi.

Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (81,76%). Per total, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri, în următoarele 6-12 luni.

Citeşte şi Furnizare de lapte și ouă: Granbis SRL, Stedyan Com SRL și Geocor Trade Imp-Exp SRL au mai câștigat contracte cu UM 02022 Constanţa (documente)
 
Matra SRL a fost înregistrată la Registrul Comerţului la data de 04.10.1994 şi are ca principal obiect de activitate „Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)”. Unic asociat este Lucian Ionescu Petrache, de 52 de ani, din Piteşti. Acesta mai este administrator şi asociat în COMPLEX SRL, din Scorniceşti, radiată.
 
La finalul anului 2013, Matra SRL declarase o cifră de afaceri de 36.981.362 de lei şi un număr mediu de 82 de salariaţi. Potrivit Vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Citeşte şi Zece firme vor livra alimente la Penitenciarul Colibaşi. Una dintre ele este din Constanţa (document)

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol.

Sursa foto: institutiimedicale.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii