Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2024 16:23 808 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța intenționează să achiziționeze servicii de Expertiză Tehnică la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia, având ca scop determinarea și evaluarea stării tehnice, stabilirea soluției optime de reparare a cheului ca urmare a degradării în timp datorită utilizării intense și fără reparații majore a obiectivelor supuse expertizării, în vederea asigurării condițiilor impuse de Legea 10/1995 cu actualizările și modificările ulterioare, privind calitatea în construcții.

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii pentru efectuarea unei expertize tehnice la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 155.000 de lei – a fost atribuit companiei Hecon SRL, din Constanța.
 

Descrierea succintă

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța intenționează să achiziționeze servicii de Expertiză Tehnică la cheul danelor SN-N, SN-V, SN-E din Portul Midia, având ca scop determinarea și evaluarea stării tehnice, stabilirea soluției optime de reparare a cheului ca urmare a degradării în timp datorită utilizării intense și fără reparații majore a obiectivelor supuse expertizării, în vederea asigurării condițiilor impuse de Legea 10/1995 cu actualizările și modificările ulterioare, privind calitatea în construcții.
 

Descrierea achiziției publice

Obiectul achiziției se referă la expertizarea tehnică pentru Cheul de Sud-Vest (Nord), Cheul de Vest, Cheul de Est, în condițiile impuse de Legea 10/1995 și toate modificările ulterioare privind calitatea în construcții și de normativele de specialitate în vigoare, în vederea garantării funcționării elementelor infrastructurii și suprastructurii în condiții de siguranță.


Scopul întocmirii expertizei tehnice este: determinarea degradărilor și a tasărilor (dacă este cazul); determinarea cauzelor degradărilor și a tasărilor (dacă este cazul), determinarea măsurilor ce se impun pentru aducerea cheului la starea normala de exploatare în condiții de siguranță; cuantificarea volumului de lucrări; estimarea costurilor cu proiectarea pentru lucrările ce trebuie executate și expertizarea se va realiza cu respectarea normativelor tehnice în vigoare.


Pentru îndeplinirea scopului prezentei expertize sunt necesare, dar nu în sens limitativ, următoarele activități: investigarea vizuală și efectuarea de fotografii relevante; efectuarea de măsurători; întocmirea Raportului de Expertiză pentru evidențierea degradărilor și disfuncționalităților constatate și propunerea de soluții
pentru remedierea acestora, verificarea elementelor geometrice, tehnice și de exploatare caracteristice, verificarea tasărilor pilelor cheului, verificarea integrității patului de fundare al cheurilor, inventarierea tuturor elementelor/accesorii etc, din punct de vedere numeric, inclusiv siguranța prinderilor elementelor/ accesorilor de cheu.


Expertiza va propune soluții și costuri de remediere a defecțiunilor constatate și de prevenire a apariției acestora pe viitor.
 

Despre Hecon SRL

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 23 februarie 2024, SC Hecon SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul pe bulevardul Mamaia, din Constanța, și este controlată de Neumann Oana-Verona, asociat unic și administrator.


Pentru anul 2022, firma a declarat, cu un angajat, o cifră de afaceri netă de 1.210.684 de lei și un profit net de 805.177 de lei.


În 2022 și 2023, firma a mai prestat servicii de expertiză pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

UPDATE. Ce a declarat Stila Sarafu la Parchetul Judecătoriei Constanța! (FOTO+VIDEO)

Curtea Supremă menține decizia prin care s-a încetat procesul penal față de Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, și față de Corina Jianu, fost judecător

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii