Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:30 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine se ocupă de racordarea la magistrala de termoficare urbană în Cernavodă (document)

ro

20 Sep, 2016 15:40 1867 Marime text
. Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Primăria Cernavodă a organizat o licitație pentru servicii generale ale administrațiilor publice, și anume „Lucrări și servicii de proiectare suplimentare «Circuite secundare și puncte termice aferente extinderii rețelei de termoficare PT 7, PT 46», etapa a II-a, racordarea la magistrala de termoficare urbană, în vederea punerii în funcțiune-Lot 1 și Lot 2”.
 
A fost depusă o ofertă, și accea a firmei Obenman Construct SRL, desemnată și câștigătoare. Potrivit licitatiapublica.ro, firma a oferit cel mai scăzut preț, pentru lucrări proiectare și executare în orașul Cernavodă. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 60.347 de lei.
 
Despre Obenman Construct SRL
 
Obenman Construct SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 1998 și are sediul în orașul Cernavodă, strada Portului. Firma are un capital de 50.000 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Dumitru Chivu, născut pe 12 iunie 1961, în comuna Aliman, județul Constanța (50%/ 50%), și Vasile Dragoș Prefac, născut pe 18 mai 1972, în Pătârlagele, județul Buzău (50%/ 50%). Administrator este Dumitru Chivu.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 4.153.083 , cu un profit net de 721.230 și un număr mediu de 16 salariați. Obenman Construct SRL înregistrează și datorii de 1.057.234.
 
Obenman Construct SRL are ca domeniu de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii