Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:50 27 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vehicul multifuncțional de întreținere drumuri, în dotarea Primăriei Negru Vodă din județul Constanța (document)

ro

18 Mar, 2020 00:00 1268 Marime text

Primăria Negru Vodă a achiziționat un vehicul multifuncțional pentru întreținerea drumurilor. Contractul „Vehicul multifuncțional de întreținere drumuri aferent obiectivului de investiții ­«Creșterea accesibilității la teren în zona de frontieră Negru Vodă - General Toshevo»" a fost atribuit societății Grădinariu Import-Export SRL. Valoarea atribuită a contractului este de 1350.000 lei.


Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Petre Urziceanu - primar, Cășuneanu Marian - viceprimar, Marin Nicoleta - consilier superior, Bujor Cosmin - secretar, Moșoianu Ion - consilier local, Sfredel Nelu - consilier local, Stanica Ion- consilier local, Spiridon Eduard Vasile - consilier local, Răducanu Elena - consilier local, Topai Dumitru - consilier local, Corbu Elena - consilier local, Zanfir Florin- consilier local, Stefan Petre - consilier local, Gănescu Daniela - consilier local, Vrejoiu Emilia - consilier local, Fandolea Ionel - consilier local, Penea Adrian - consilier local, Chiribuță Viorel - consilier local, Cojocaru Marin- consilier local.


Din comisia de evaluare au făcut parte: Ion Maria, Jianu Mariana Eugenia, Stanoiu Viorica, Necula Cristian, Tudorașcu Claudia.

 

Grădinariu Import-Export SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 1994, societatea are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 280.200 de lei, integral vărsat, este compus din 28.020 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Grădinariu Import Export SRL este controlată de Grădinariu Radu, cu 10% din capitalul social, Cîrstea Alin-Damian, cu 10% din capitalul social, Grădinariu Andrei-Călin, cu 80% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerț cu alte autovehicule, este Grădinariu Andrei-Călin.


În anul fiscal 2016, firma cu 49 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 119.769.491 de lei și un profit de 7.046.990 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 45 de salariați, cifră de afaceri de 107.177.565 de lei și un profit de 6.967.027 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.


Citește și:

Primăria Techirghiol a cumpărat automăturătoare de la o societate din București (document)

CN APM Constanța cumpără o autogunoieră compactoare (document)

Achiziție nouă O firmă din București va furniza Primăriei Albești o autospecială pentru colectarea deșeurilor (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii