Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța a bătut palma cu o firmă din Ilfov. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2022 14:20 997 Marime text
Universitatea „Ovidius” din Constanța, foto: Facebook/ Universitatea „Ovidius” din Constanța
  •  Universitatea Ovidius din Constanța a atribuit recent un contract de Furnizare reactivi chimici pentru proiectul “Cercetari asupra dezvoltarii de materiale avansate si optimizare multiscalara prin integrarea materialelor nano-structurate in sisteme energetice avansate - MultiScale".
 
Societatea câștigătoare este REDOX RESEARCH & ANALYTIC S.R.L.
 
Tipul procedurii: Procedura simplificată
 
Valoarea contractului este de 329311.88  lei.
 
Descrierea contractului

Furnizare reactivi chimici pentru proiectul “Cercetări asupra dezvoltării de materiale avansate şi optimizare multiscalară prin integrarea materialelor nano-structurate în sisteme energetice avansate - MultiScale” necesari activitatilor proiectului.
 
Despre firma câștigătoare- REDOX RESEARCH & ANALYTIC S.R.L.
 
Înființată în anul 2014, are sediul social în Otopeni, județul Ilfov.

Acționari sunt AGRICOVER HOLDING SA (86,62 %),  ADAMA AGRICULTURE BV (10%) și ACȚIONARI TIP LISTĂ (3,38 %).
 
Administratorul  firmei care se ocupă de Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a., este Cristian Petre Harnagea. El este și acționar, cu 60% din acțiuni. Restul de 40 % îl deține Virgil Stănculescu.
 
Cristian Petre Harnagea mai este administrator în cadrul firmei ACE SERVICES IMPORT EXPORT SRL. El este asociat în cadrul companiei AHL AUTO RENT SRL. El figurează ca asociat și administrator și în cadrul firmei ADVADELTTURISM SRL, cu sediul în Tulcea. Harnagea a fost asociat în cadrul a două firme care în prezent sunt radiate: ACCESS RENTACAR SRL și ACORD RENTACAR SRL.

În anul fiscal 2020, societatea cu 7  salariați a declarat un profit de  556.008 lei și o cifră de afaceri de 7.519.969 lei. 
 
Compania REDOX RESEARCH & ANALYTIC SRL a încheiat 7413 contracte de achiziții publice in valoare totală de 29.011.763,28 RON.
 
Sursă informații:

Confidas.ro

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii