Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța contractează servicii de pază, transport valori, monitorizare și intervenție (DOCUMENT)

ro

07 Feb, 2023 10:18 1466 Marime text

 
  • Contractul are data 3 februarie 2023, valoarea de 149.356,32 lei, iar ofertant câștigător este SC Alfaro Security SRL.
 
Universitatea Ovidius Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „ Servicii de pază, transport valori, monitorizare și intervenție“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 3 februarie 2023, valoarea de 149.356,32 lei, iar ofertant câștigător este SC Alfaro Security SRL.
 
Despre Alfaro Security SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 6 februarie 2023, societatea Alfaro Security a fost înființată în anul 2005, are adresa în municipiul Galați, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de protecţie şi gardă“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Alfaro Security a avut o cifră de afaceri de 16.471.719 lei, un profit net de 2.677.617 lei și 344 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.052.042 lei, un profit net de 2.027.722 lei și 350 angajați.
 
Asociat unic în firmă este Liviu - Alexandru Mănăilă, din Galați, care are și calitatea de administrator.
 
Potrivit Recom, Liviu Alexandru Mănăilă mai apare în Adcorom SRL Galați (în funcțiune) - ca asociat unic și administrator, Aramis Alfa Prest SRL Brașov (în funcțiune) - asociat unic și administrator, Hana Team SRL Galați (în funcțiune) - asociat (5%) și Dialfa Security SRL Galați (în funcțiune) - administrator.
 
Liviu Alexandru Mănăilă a figurat și în alte două firme, radiate în prezent, Adex Prestserv SRL Galați, în care a avut calitatea de asociat, cu 33,34%, și Selma Tour SRL Galați, în care a fost asociat cu 50% și administrator. 
 
Confidas informează și că Alfaro Security SRL a încheiat 42 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 29.359.119,81 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Ovidius Constanța, numărându-se Administrația Bazinală de Apă Prut Bârlad, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați, Agenția Națională pentru Zootehnie „Prof. dr. G. K. Constantinescu“, Biblioteca Județeană „I. N. Roman“ Constanța, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny“, Liceul Teoretic „Emil Racoviță“ Galați, Muzeul Brăilei, Muzeul de Istorie Galați, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, SC Gospodărire Urbană SRL, Școala Gimnazială nr. 33 „Sf. Dumitru“, Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat Galați, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“, Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon“ Brăila și Spitalul Județean de Urgență Brăila.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Universitatea „Ovidius“ din Constanța, alt contract subsecvent pentru servicii de pază (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii