Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:47 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02133 Constanţa cumpără microbuz pentru transport persoane

ro

16 Nov, 2020 21:58 2125 Marime text
  • Unitatea Militară 02133 Constanţa achiziționează mucribuz pentru transport de persoane 8+1 locuri, anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente.
  • Valoarea contractului este de 12.3792 lei.
Denumirea completă a proiectului atribuit este: "Microbuz pentru transport persoane 8+1 locuri".
 
Valoarea contractului este de 12.3792 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 03.11.2020.
 
Descrierea contractului
 
Contracte de achiziție publică furnizare produse conform Specificație tehnică anexată.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite, în mod consolidat, în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor zile: 6.

Specificația tehnică anexată face parte integrantă din documentaţia de atribuire şi constituie ansamblul cerinţelor pe baza cărora se elaborează de către fiecare ofertant propunerea tehnică.

În cadrul acestei proceduri Unitatea Militară 02133 Constanţa îndeplineşte rolul de Autoritate Contractantă, respectiv Achizitor în cadrul Contractului.
Pentru îndeplinirea scopului Documentaţiei de Atribuire, orice activitate descrisă într-un anumit capitol din aceasta şi nespecificată explicit în alt capitol, trebuie interpretată ca fiind menţionată în toate capitolele unde se consideră de către Ofertant că aceasta trebuia menţionată pentru asigurarea îndeplinirii obiectului procedurii. Aceste condiţii sunt comune pentru toate secţiunile Documentației de atribuire.

Clarificările ulterioare de pe SEAP, respectiv modificările şi completările apărute în urma acestora vor face parte integrantă din prezenta Documentație de atribuire.

 
Firma câștigătoare este Auto Novex SA.
 
Auto Novex SA, în datele Registrului Comerţului  
 
 Auto Novex SA este firma câștigătoare. Firma a luat fiinţă în 2010, cu sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social este de 416.000 lei, iar acţionari sunt Omer Urfi Erol, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65,96% şi Victor Terzea, cu o cotă de participare de 34,04%. Victor Trezea are şi calitate de administrator al firmei. Cenzori ai societăţii sunt Tatiana Costin, Dan Spătărelu, Radu Terzea, Omer Urfi Erol.
Pentru anul 2018, firma a raportat 23 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 29.073.573 lei, iar profitul a fost de 432.261 lei.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii