Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:46 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02049 Constanţa cumpără sisteme de supraveghere video (document)

ro

08 Dec, 2015 20:14 1130 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02049 Constanţa cumpără echipamente pentru sisteme de supraveghere video de la o firmă din Constanţa.
 
Două firme au fost interesate de acest contract, preţul cel mai scăzut fiind criteriul care le-a departajat. Prin urmare, Silva Sistems, din Constanţa, a fost operatorul economic care a câştigat, acesta oferind suma de 121,430 RON. 
 
Silva Sistems SRL, de pe strada Primăverii, îl are pe Mircea Dorin Berbescu drept unic asociat al firmei. Acesta are şi calitatea de administrator, fiind acţionar şi în alte două firme din Constanţa, care au fost radiate.
 
Anul trecut, firma a înregistrat un profit net de 349.039 de lei, cu un număr de doar 14 salariaţi. În acelaşi exerciţiu financiar, societatea a avut o cifră de afaceri de 3.830.630 de lei.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii