Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitate aflată în subordinea CJC Drumuri Județene Constanța SA, achiziție de aproape 6,35 de milioane de euro! (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2023 18:00 1843 Marime text
 
 
 
  • Drumuri Județene Constanța SA este o unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța și are în administrare rețeaua de drumuri județene.
 
Societatea Drumuri Județene Constanța SA - unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța, ce are în administrare rețeaua de drumuri județene, cumpără motorină Euro 5 necesară pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor din dotarea companiei! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 31.500.000 de lei (aproape 6,35 de milioane de euro) - a fost atribuit companiilor Oscar Downstream SRL, din Ilfov, Almatar Trans SRL, din Prahova, și Autovest SRL, din Oradea.
 
Despre Oscar Downstream SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea Oscar Downstream SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul pe strada Atomiștilor, Măgurele, județ Ilfov, și se ocupă de comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate. 
 
Pentru anul 2022 societatea a raportat un profit de 351.368.163 lei.

Firma – cu un număr mediu de 500 de angajați - are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Drumuri Județene Constanța SA, Ministerul Apărării, Compania de Apă Oltenia SA, Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României“ Timișoara și Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri Dăbuleni
 
Cifra de afaceri netă declarată pentru 2022 a fost de 7.149.514.098 de lei.          
 
Asociați în cadrul firmei sunt Alfa Investment CY Limited din Cipru, cu 95%, și Cristina Niculae, cu 5%. Administratorul firmei este Nicolae Bănică.
 
Cristina Niculae mai apare în cadrul Oscar Logistic SRL (asociat 14,28%), Strix Enterprise (asociat unic și administrator) și Onix Asigurări (administrator).
 
Alfa Investment CY Limited este acționar unic la Alfa Best Management SRL, iar Nicolae Bănică este asociat cu 50% și administrator al societății Crimex Construct SRL.
 
Despre Almatar Trans SRL
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Almatar Trans SRL a fost înființată în anul 2000, are adresa la Sătuc, în județul Buzău, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului“.
 
În Almatar Trans SRL - cu 35 de angajați - asociat unic este Cristina Magdalena Tarara, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
Cristina Magdalena Tarara mai apare în Warehouse Diesel Store SRL, Ecodava SRL, Warehouse Bitum Store SRL și în Ecombustibil Stations SRL.
 
Profitul net declarat a fost în 2022 de 8.254.943 de lei, iar cifra de afaceri netă declarată în 2022 a fost de 289.025.590 de lei.
 
Potrivit sursei menționate, Almatar Trans SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se și Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian, din Constanța, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, AJFP Constanța, Inspectoratul de Poliție al județului Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța, Ministerul Apărării Naționale - UM 02022 Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța sau Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.    
 
Autovest SRL
 
Societatea Autovest SRL a fost înființată în anul 1994, în municipiul Oradea și se ocupă de comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși ai produselor derivate.
 
Autovest SRL este controlată de Vidra Mara Teodora, cu 50,12%, și de Elena Vidra, cu 49,88%, din Bihor, Oradea
 
Vidra Mara Teodora este și administrator.
 
Vidra Mara Teodora mai apare în Arhi Cons Transilvania SRL și în Comalim 84 Martin SA.
 
Compania Autovest SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, printre autoritățile contractante numărându-se Drumuri și Poduri Constanța sau Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța.
 
Profitul net declarat pentru 2022 a fost de 1.539.880 de lei.
 
Cu un angajat, firma a raportat o cifra de afaceri netă în 2022 de 75.927.862 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, Drumuri Județene Constanța este o unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța și are în administrare rețeaua de drumuri județene.
 
Conducerea societății Drumuri Județene Constanța SA:
 
ing. Gabriel Răzvan Zagon – director general
jr. Nicolae Constantin – director general adjunct
ing. Lucian-Sorin Cîrjă – director executiv tehnic
ec. Monica-Mirela Petcu -director executiv economico- financiar
jr. Daniel-Jean Slav – director executiv implementare proiecte
 
Consiliul de Administrație Societatea Drumuri Județene Constanța SA:
 
Dorel Sauciuc – președinte
Nicolae Constantin – membru
Adrian Gorcea – membru
Sorin-Lucian Ionescu – membru
Adrian Labeș – membru
Cristian Moșnianu – secretar
 
Sursa foto  ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Oscar Downstream SRL livrează motorină Primăriei Comunei Oltina, Județul Constanța (DOCUMENT)
 
Almatar Trans SRL furnizează motorină vrac și benzină către Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL Cernavodă (DOCUMENT)
 
Mihai Lupu, șeful CJC, acuzat de luare mită!
Totul despre Dimitris Garden SRL firma care ar fi în centrul dosarului DNA

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii